Slavna manekenka Adrijana Lima se mesecima nije mogla videti u javnosti nakon skandala koji je nastao kada se pojavila na jednom događaju. Ona je tada, pre nego što će paparaci objaviti fotografije, postavila selfi na svoj profil koji je bio maksimalno isfotošopiran, zbog čega su ljudi počeli da je prozivaju. 

Ipak, činilo se da ni manekenka nije bila svesna kako zapravo izgleda jer je kasnije i sama komentarisala čitavu situaciju. 

Adrijana Lima nije bila svesna kako izgleda.
People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Bila sam u fazonu 'to nisam ja'", prisetila se tada manekenka. "Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim takvom. Još uvek ne vidim sebe tako... možete sebe videti drugačije."

Podsetimo, ovo je fotografija koju je ona objavila na Instagramu:

Adrijana Lima sa filterima.
instagram/adrianalima 

A ovako je zapravo izgledala:

Adrijana Lima kako zapravo izgleda.
Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Nakon svega, mreže su preplavile kritike na račun Lime, što je rezultiralo njenim povlačenjem iz javnosti i sa Instagrama. Šuškalo se da je to uradila kako bi se posvetila ishrani i treningu, ali i kako bi sanirala posledice navodnih intervencija koje su joj defomisale lik. 

Doduše, poslednjih mesec dana bi se tu i tamo oglasila, ali svoje lice, ali ni telo, nije prikazivala.

Adrijana Lima se pojavila u javnosti.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nedavno su je paparaci prvi put uslikali, a Lima je bila drastično mršavija, no tek se sada videla prava promena kada je njen prijatelj objavio zajedničku fotografiju na svom profilu nakon treninga.  

Na fotografiji se vidi da je manekenka drastično smršala, a kako na objavi nije bilo Fotošopa, niti preterivanja sa filterima, čini se da je Lima konačno "naučila lekciju"

Kako Adrijana Lima danas izgleda.
instagram/mertalas 

Pročitajte još: LIMA PODELILA FOTKU KAD JE IMALA 15: Svi gledaju samo jedno u neverici, od anđeoski lepe postala je sinonim za loš botox

Izgledala je vidno svežije i "normalnije", a njeno lice više nije imalo čudne izbočine i "uštinut" deo oko nosa, kao što je to radnije bio slučaj. 

Ipak, ostaje da sačekamo neki veliki događaj na kojem će Lima zasijati u punom sjaju i pokazati svoju transformaciju koju, za sada, još uvek drži u tajnosti. 

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!