Adrijana Lima se u poslednje vreme sve češće pojavljuje na javnim događajima, nakon manje pauze nakon porođaja. Manekenka ne prestaje da oduševljava sjajnim izdanjima, iako su je neki kritikovali jer nije vratila staru liniju kako su pojedinci to očekivali.

Ipak, slavna manekenka se na to nije obazirala, sve do nedavno, kada je i sama pokazala da se vratila u teretanu i da trenira. Promene su već i te kako vidljive, a da se trening i te kako isplati dalo se primetiti i juče, kada se pojavila na premijeri filma "Air" sa dečkom Andreeom Lemersom.

Adrijana Lima se pojavila u zanosnoj haljini na premijeri.
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Lima se na crvenom tepihu pojavila u velikom stilu, u vatreno crvenoj Dolče&Gabana haljini sa dugim rukavima, i zanimljivim pojasom,  dok je na nogama nosila crvene salonke sa vrtoglavom potpeticom. Igledala je neverovatno, a i njen partner nije skrivao ponos zbog svoje izabranice te su se u nekoliko navrata strastveno ljubili pred okupljenim fotografima. 

Adrijana Lima se pojavila na premijeri sa dečkom.
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No, pažnju svih ukralo je još nešto - njen stomačić koji se nazirao, pogotovo kada bi se nagla napred. Zbog toga su mnogi pomislili u prvi mah da je Lima ponovo u blagoslovenom stanju, ali je zapravo reč o postporođajnom "višku", koji ni najmanje nije umanjio lepotu manekenke. 

Adrijana Lima pokazala je stomačić na crvenom tepihu.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Adrijana je i sama rekla da je to njeno "prelazno telo" i da će lagano sve doći na svoje mesto, a mi smo saglasni da žene ne treba pritiskati nerealnim standardima lepote, pogotovo nakon tako nečeg stresnog kao što je porođaj. Uostalom, Adrijana je najbolji primr kako žena može da izgleda fantastično i sa "stomačićem" i bez. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve  #instagram/adrianalima