Od momenta kada se saznalo da je trudna po treći put, Adrijana Lima mesecima je trpela stravične uvrede. Smetalo im je što se ugojila, što su joj se ocrtavale pločice na stomaku, smetalo im je što nosi haljine koje otkrivaju, a onda, umesto da je ostave na miru kada se porodila, krenule su uvrede jer, možete misliti, nije vratila staru kilažu posle 2 nedelje. 

Adrijana Lima mesecima je na udaru kritika.
DGP/ImageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Govorili su joj da je debela, da joj se lice izdeformisalo, da je preterala sa filerima... sve, a i da je to tačno, zar nije na njoj samoj šta će da radi sa svojim licem i telom? Odakle nekome pravo da joj nameće da li će i kada da smrša, ili kako njeno telo treba da izgleda samo zato što je njen posao bio da bude lepa. 

Adrijani Limi govorili su da je debela i da se izdeformisala.
FRANCK FIFE / AFP / Profimedia 

Zapravo, po kom osnovu ona više nije lepa, samo zato što je rodila? 

No, očigledno je da internetu ne možete udovoljiti, ali srećom, bivša srpska snajka se ni najmanje ne osvrće na loše komentare. Živi, uživa u ljubavi sa novim partnerom, upija svaki momenat sa sinom i ćerkama i briga nju šta "čaršija kaže". 

Adrijana Lima nije se obazirala na negativne komentare.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Da želi, mogla bi sada da se penzioniše, jer dovoljno miliona ima na računu da ne mora do kraja života prst da pomeri. Krasila je najprestižnije magazine, nosila najveće revije, bila muza dizajnera, i hejteri zaista mogu samo da joj, da prostite, pljunu pod prozor. 

Adrijana Lima jedna je od najlepših manekenki ikada.
Paolo Cotello/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jer, ruku na srce, Adrijani ne treba da smrša da bi bila boginja. Za nju još uvek važi ona stara - jednom model, uvek model, a svoju moć demonstrirala je novim fotografijama koje su F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-E.

Slavna manekenka pozirala je u nestvarnoj zlatnoj haljini sa tamnim karminom, a slike su čista umetnost. "Isticanje majčinske senzualnosti i prihvatanje svog "prelaznog" izgleda", poručila je Lima i time jasno zadala udarac svima koji su unazad mesecima vikali "ua" kada god bi se pojavila u javnosti. 

"I tek tako... ona se vratila", dodala je lepa manekenka pokazavši da joj nema ravne. 

I sa celulitom, novim strijama "radosnicama", "viškom"... Adrijana je boginja i sinonim za lepotu. Negativni komentari joj ne mogu ništa, jer ovo je, kao što je i sama rekla samo "prelazni period". 

Hejteri mogu samo da gledaju i plaču nakon meseci i meseci likovanja, jer se manekenka vraća na pistu, jača, lepša i bolja nego ikad, a poruka za sve one koji su likovali misleći da su njeni manekenski dani odbrojani... pogledajte ove fotografije još jednom! Nama se čini da njeno vreme tek počinje, a vama?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!