Adrijana Lima, jedna od najlepših žena svih vremena, od kako se porodila po treći put, neprestano se nalazi na meti kritika zbog izgleda. Najpre je prašinu dizala svojim, po mišljenjima pojedinaca, eksplicitnim izdanjima za jednu trudnicu, kada se na crvenom tepihu pojavljivala sa haljinama sa obnaženim stomakom, koje više otkrivaju nego što pokrivaju, a mnogi su se čudili i tome što su joj se još uvek ocrtavali mišići, odnosno "pločice" iako je bila u gotovo devetom mesecu. 

Nakon porođaja, kritike nisu uminule, te se često moglo pročitati da joj se lice potpuno izmenilo i iskrivilo, te da je sve rezultat preteranog botoksa i filera sa kojima je preterivala poslednjih godina. Zamerali su joj i "višak" kilograma, odnosno, to što se nije vratila odmah u formu, a isti komentari dočekali su je i sada kada se pojavila na FIFA dodeli nagrada. 

Ona je na događaj došla u pratnji svog partnera Andrea Lemersa, i ovo je ujedno bilo njeno prvo zvanično pojavljivanje na crvenom tepihu od kako je prošle godine u septembru rodila sina Sajena.

Na prvi pogled, jasno je da se njen modni stil poprilično izmenio, te da manekenka sada bira garderobu koja je prvenstveno udobna i koja odlično prikriva nedostatke sa kojima se žene suočavaju nakon porođaja, međutim široki osmeh na njenom licu svedoči da se odlično oseća u svojoj koži.

Za ovu priliku Adrijana je odabrala dugu crnu haljinu spuštenih ramena koju je upotpunila efektnim nakitom i satenskom torbicom u istoj boji.

Međutim, iako je manekenka sijala i izgledala zanosno, ponovo se povuklo pitanje njenih kilograma, a pogotovo lice koje, kao da se "iskrivilo", zbog čega su se zaređali komentari na društvenim mrežama da Lima ne liči na sebe.

"Izgleda kao žena mačka","Ova žena se potpuno promenila, ne liči na sebe", "Nešto je radila na licu", "Stavljala je botoks koji nije uspeo", "Višak kilograma je i dalje primetan", "Pre trudnoće je imala filere, koji su zbog hormona krenuli po zlu", "Zašto je imala potrebu da se unakazi bila je prelepa", "Samo što ne pukne od botoksa", "Nek' se više mane filera", "Adrijana, šta uradi sebi"... samo je delić onoga što se moglo pročitati, pogotovo nakon što su se pojavili i videi fanova.

Kritike su se nastavile i nakon što je osvanula na storijima prijateljica poput srpske stilistkinje Ane Antić sa kojom je ostala u dobrim odnosima i nakon razvoda od proslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića.

Adrijana Lima izgledala je neprepoznatljivo sa Anom Antić.
Instagram 

Zbog čudnog izraza lica i neobičnih pregiba na licu, mnogi su mišljenja da je ovo jasan dokaz da je manekenka pretetala sa filerima.

Ipak, ne treba zaboraviti da se manekenka porodila pre samo šest meseci, te da promene na njenom licu mogu biti posledica trudnoće o čemu se daleko više govori u poslednje vreme na društvenim mrežama. Nema sumnje da će Viktorijin anđeo vrlo brzo zakoračiti ponovo na modnu pistu i zasijati u punom sjaju, kada i ako odluči da svoju liniju vrati na ono kako je izgledala nekad, naravno, ukoliko to poželi, a za sada bi možda bilo više fer ostaviti je da uživa u ulozi mame, te da njen glavni fokus bude to da je zdrava, a ne cifra na vagi. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!