Adriana Lima i posle razlaza od Marka Jarića neguje veze sa ovih prostora. Među onima iz Srbije koji su joj jako dragi je i Ana Antić. Ana Antić naslednica je srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera Radomira Antića, po zanimanju je stilistkinja. Ona nije jedna od osoba kojoj smeta da je nazivaju ćerkom poznatog oca, već ističe da joj to imponuje.

Ćerka Radomira Antića je u emotivnoj ispovesti u emisiji "Kec na jednaest" evocirala uspomene na svog oca, ali i otkrila koliko je bio cenjen i poštovan širom sveta.

„Ja sam toliko zahvalna mojim roditeljima... Ja sam ono što sam proživela sa njima. Stekla sam kontakte, živela sam po celom svetu i sva su mi vrata bila otvorena zahvaljujući mojim roditeljima i tome što su takvi kakvi jesu. Zato se i trudim da sa mojim ćerkama uradim isto, da one naslede od mene ono što su moji roditelji meni dali.“

VIP stilistkinja svoj san je ostvarila u Americi kada je uplivala u svet poznatih svetskih zvezda i uspela sa njima da ostvari saranju. Danas je vrlo poznata i cenjena u svetu mode. Ana se privatno druži i sarađuje sa Kajli Minog, ali i Adrijanom Limom sa kojom se tokom godina posebno zbližila.

Saradnja sa Adrijanom Limom joj je pružila pravog prijatelja za ceo život.

„Srećan rođendan najpametnijoj, najbrižnijoj, najelegantnijoj, duhovitoj, prelepoj osobi koja mi je najbolji prijatelj i na tome sam neizmerno zahvalna. Volim te svim srcem“, napisala je Lima uz čestitke za rođendan i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Na to je Ana odgovorila da ona nju voli još više, da je Adrijana čista inspiracija i da je ponosna na nju.

Inače, Ana je nedavno privukla veliku pažnju kada se u Kataru na tribina pojavila u društvu Georgine Rodrigez, nevenčane supruge Kristijana Ronalda.

Ana je uz fotografiju napisala: „Širenje ljubavi i dobrih vibracija. Prijatelji“ i tako pokazala da je prijateljica i sa Džordžinom.

Ana je ranije bila u braku sa košarkašem Nikolom Lončarom i sa njim je dobila dve ćerke, a 2017. njih dvoje su se razveli.