Adrijana Lima porodila se po treći put ovog avgusta, a njoj i njenom novom partneru Andreu Lemersu, inače filmskom producentu, ovo je prvo dete.

Podsetimo, nekadašnja "srpska snajka" bila je u braku sa Markom Jarićem sa kojim je dobila ćerke Sijenu i Valentinu, a sada je sa Lemersom dobila sina kojem su dali ime Sajen, po cijan plavoj boji, kakve su njegove oči, što je manekenka i podelila na Instagramu.

Inače, ona se nakon porođaja nije pojavljivala u javnosti, sve do sada, kada je iznenadila svoje pratioce storijima iz Katara gde je otputovala sa novim suprugom. 

Adrijana Lima otputovala je u Katar
Instagram 

Ona je tamo prisustvovala utakmicama Svetskog prvenstva u fudbalu, ali nije bila sama. Društvo joj je pravila poznata Srpkinja Ana, inače ćerka našeg čuvenog stručnjaka Radomira Antića.

Adrijana lima u Kataru je sa mužem i prijateljicom iz Srbije.
Instagram 

Njih dve spaja dugogodišnje prijateljstvo koje neguju do dana-današnjeg, a druženje su otpočele dok su bile u brakovima sa sportistima. Ti brakovi su se završili, a one su ostale veoma bliske.

Adrijana Lima uživa u utakmicama na Svetkom prvenstvu u fudbalu.
Instagram 

Ana je, izmeđuostalog, i prva čestitala Adrijani rođenje sina. Dve drugarice sada nisu skrivale sreću zbog ponovnog okupljanja, a lepa manekenka posebno je blistala. 

Uostalom, ne kažu za džabe - jednom model, zauvek model, jer Adrijana izgleda neverovatno i to samo par meseci nakon što je na svet donela svoje treće dete.

Adrijana Lima optutovala je u katar sa mužem.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!