Slavna manekenka Adrijana Lima pre nekoliko meseci postala je majka po treći put. Ona i njen novi partner Andrea Lemers sada su roditelji dečaka kom su dali ime Sajan po specifičnoj nijansi plave boje, a na Instagramu su objasnili zašto su se odlučili baš za taj izbor.  

"Sajan (Cyan) je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Sajan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Sajan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet, Sajane Lima Lemars", napisala je Lima uz prvu fotografiju sina koji nosi prezime oba roditelja.

Manekenka nakon svega nije bila aktivna na mrežama, ali su njoj bliski izvori potvrdili da je nikad srećnija i da se sjajno snalazi u ulozi majke. No, čini se da se sada nad njenom srećom ipak nadvio oblak.

Adrijana Lima odlučila je da se preseli iz Majamija.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, poznato je da je Lima u braku sa proslavljenim srpskim košarkašem Markom Jarićem dobila dve ćerke - Sijenu i Valentinu, kao i da su devojčice veoma često sa ocem koji ne krije koliko ih voli.

pritnscreen/instagram Mezimice slavnog para

Međutim, Adrijana se sada odlučila na korak koji je navodno žestoko zasmetao našem sportisti. Naime, odnos Marka Jarića i Adrijane Lime ponovo je pod znakom pitanja nakon što je manekenka načinila potez koji bi značajno mogao da ga ugrozi. Ona je, naime, prodala vilu u Majamiju u kojoj je živela s Jarićem, preselila se s ćerkama i bebom u novu kuću u Los Anđelesu, u kojoj živi s izabranikom Andreom Lemersom, te je srpski košarkaš očajan što će svaki put morati da putuje skoro četiri hiljade kilometara kako bi se viđao s naslednicama, te mu nisu blizu koliko bi želeo. 

Marko Jarić očajan je što se Lima odselila.
DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, manekenka je pomenutu nekretninu prodala za 40 miliona dolara, a deo te sume uložila je u kupovinu nove kuće sa lokacijom u Los Anđelesu koja ju je koštala 14,4 miliona dolara.

Kako pišu strani mediji, ova odluka došla je prirodno, s obzirom na prinovu u porodici, ali i jer je novi Adrijanin izabranik, inače filmski producent vezan za Los Aneđeles poslom. 

Adrijana Lima se odselila zbog novog supruga.
Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Kako se navodi, i Sijena i Valentina su bile oduševljene zbog preseljenja, te se porodica relativno skoro uselila u novu vilu na Brentvudu koja ima 5 spavaćih soba sa nekoliko kupatila, ogromnu dnevnu sobu, prostoriju sa zabavu sa bilijarom i pikadom, bisokop, teretanu i veliki bazen u dvorištu. 

Adrijana Lima je sa Jarićem dobila dve ćerke koje neće moći sada da viđaju oca kao ranije.
prinscreen/instagram 

Zbog novonastale situacije, mnogi misle da će i Jarić promeniti lokaciju stanovanja budući da je Los Anđeles od Majamija gde košarkaš živi, udaljen 4.000 kilometara.

Kada je došlo do selidbe, Adrijanin bivši suprug poverio se prijateljima rekavši da ne zna šta nosi budućnost. Objasnio je da je to jak udarac za njega jer je veoma vezan za ćerke i da ne zna kako će se dalje s Limom dogovarati oko njihovog viđanja, te da devojčicama i njemu predstoji naporan i težak period putovanja.

Marko Jarić je jako vezan za ćerke.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!