Proslavljena manekenka Adrijana Lima postala je majka po treći put. Naime, bivša srpska snajka otkrila je na mrežama da je još pre nekoliko dana dobila sina kojem su dali neobično ime Cijan. Kako je sama Lima napisala na Instagramu, dečak je na svet došao 29. avgusta ove godine.

"Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet Cijan Lima Lemars", napisala je manekenka u opisu fotografije ispod koje su se našle čestitke prijatelja i fanova.

Adrijana Lima i njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III ne kriju sreću zbog prinove, a manekenka je u braku s sprskim košarkašem dobila dve ćerke.

Adriana Lima tik tok/adrianalima

Adrijana Lima je medijima uvek bila interesantna, pogotov njen ljubavni život. Nakon što je prošle godine na Venecijanskom festivalu po prvi put otkrila identitet svog novog dečka, sa kojim uživa u ljubavi, mnogi su se zainteresovali kakvi to muškarci privlače jednu od najlepših žena sveta.   

U nastavku vam donosimo imena muškaraca koje je Adrijana Lima volela...

Princ Venzeslaus od Lihtenštajna

Lima je tri godine bile u vezi sa princem Venzeslausom od Lihtenštajna. Njih dvoje su imali romansu od 2003. do 2006.

Leni Kravic

A da li ste znali da je Adrijana Lima bila u vezi sa legendarnim muzičarom Lenijem Kravicom? I ne samo da se zabavljala sa njim, već je bila na ivici i da se uda za njega?

Naime, Adrijana i Leni su bili u vezi tri godine, a verili su se 2002. Koliko su poznat par bili da je ona čak glumila u njegovom spotu "Yesterday is gone". Ipak, posle burne veze i manje od godinu dana, prekinuli su veridbu.

Semi Kedir

Brazilska manekenka je 2016. na Mikonosu uhvaćena kako uživa pored fudbalera Semija Kedire. Iako vezu sa sportistom nikada nije potvrdila, "svedoci sa plaže" su u medijima istakli da su njih dvoje bili veoma bliski, a i da je Kadire vrlo brzo odlepio za Limom.

Neko vreme manekenka je bila u vezi s Semijem Kedirom
naa / Mavrixphoto / Profimedia 

Veliki Džo

Pre nego što je ušla u vezu sa Semijem, Lima je godinu dana bila sa MMA borcem Velikim Džoom. U javnosti su često razmenjivali poljupce, a uz Džoa je Lima zavolela boks kojim se i danas se rekreativno bavi.

Sa Džoom je zajedno odlazila na treninge i po njihovim zajedničkim pojavljivanjima bila je vidljiva obostrana zaljubljenost.

Adrijana je imala kratku romansu s MMA borcem Velikim Džoom
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Met Harvi

Posle raskida sa Džoom koji se desio na veliko iznenađenje svih, brazilska manekenka je bila u kratkoj vezi sa bejzbol igračem Metom Harvijem.

Uslikana je kako sa njim razmenjuje nežnosti na romantičnoj večeri, ali ta ljubav nije dugo potrajala jer je bivša srpska snajka slomila je Harvijevo srce, pošto je on video njene fotografije kako odlazi sa jedne žurke u društvu bivšeg dečka, igrača američkog fudbala Džulijana Edelmana.

Lima se zabavljala i s bejzbol igračem Metom Harvijem
SMG / Backgrid UK / Profimedia 

Metin Hara

Zatim se u njenom životu pojavio turski pisac Metin Hara. Kako su turski mediji navodili, njihova veza je marketinški trik, a Lima je pristala da izađe u susret jednom zajedičkom prijatelju iz Turske koji je producent i želi da pogura karijeru 35-godišnjeg pisca.

Adrijana Lima je oštro demantovala glasine da je njena ljubav sa Harom samo marketinški trik koji treba da unapredi njegovu karijeru. Čak je i javno na Instagramu poručila da je Metin Hara ljubav njenog života.

Jedno vreme Lima je bila u vezi s turskim piscem
Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Marko Jarić

Ali pre Metina Hare i pre ostalih muškaraca sa ovog spiska Lima je imala veliku ljubav. Bio je to naš košarkaš Marko Jarić. Sa Jarićem se venčala 2009. na Dan zaljubljenih i iz braka imaju dve ćerke Valentinu i Sijenu.

Adrijana je bila u braku s Markom Jarićem s kojim je dobila dve ćerke
Shutterstock 

Andre Lemers III

Adrijana Lima je od maja 2021. godine u srećnoj vezi sa filmskim producentom Andre Lemersom.

Andre Lemers ima 40 godina. Rođen je 22. juna 1981. godine u Los Anđelesu. Nema informacija o tome kako se par upoznao, ali Lemers je, takođe, iz industrije zabave, a to bi mogla biti veza između njega i Viktorijinog anđela.

Lima je od maja 2021. u vezi s Andre Lemersom
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

Andre Lemers nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Moniki u Kaliforniji.

Andre i Lima uskoro postaju roditelji
Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!