Proslavljena manekenka Adrijana Lima očekuje treće dete 40. godini. Lima je na svom Tiktoku podelila presladak video outem kod je otkrila lepe vesti.

Na Tiktoku mogli smo da vidimo Adrijanu u kućnom izdanju, bez šminke kako drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio dok nosi crnu majicu i izgleda iznenađeno nakon saznanja da će postati otac.

Podsetimo, Adrijana je bila u braku s našim košarkašem Markom Jarićem od kog se razvela 2014. godine. Adrijana i Marko su tokom braka doblili dve ćerke, a par deli starateljstvo nad ćerkama Valeninom koja ima 12 godina i Sijenom koja je tri godine mlađa.

Lima putem tiktoka podelila da je trudna
TiKTok 

Ko je njen novi dečko?

Andre Lemers ima 40 godina. Rođen je 22. juna 1981. godine u Los Anđelesu. Nema informacija o tome kako se par upoznao, ali Lemers je, takođe, iz industrije zabave, a to bi mogla biti veza između njega i Viktorijinog anđela.

Andre Lemers nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Moniki u Kaliforniji.

Lemersa je Lima iznenadila lepim vestima nakon što se probudio
TiKTok 

Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije.

Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

Adriana Lima tik tok/adrianalima

Njegova najistaknutija dela su "Bogovi nesreće" i "Kamene makaze za papir", gde je on radio kao producent. On takođe radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno u budućnosti.

Adrijana i njen izabranik su godinu dana u vezi
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

S obzirom na to da Lemers nije previše poznat medijima, tako i nije poznato sa kim je bio u ljubavi pre nego što započeo vezu sa nikad prežaljenom srpskom snajkom.

Procenjuje se i da poseduje veliko bogatstvo uzevši u obzir da dugi niz godina radi kao producent u Holivudu. Adrijana je svog partnera prvi put je javno predstavila prošle godine u Veneciji.

prinscreen/instagram, printscreen/instagram Lepa manekenka trudna