Brazilska manekenka Adrijana Lima iznenadila je obožavatelje i javnost pojavljivanjem na filmskom festivalu u Veneciju i to jer se prvi put pojavila u društvu novog dečka, nakon što je godinama bila sama.

Svetski mediji objavili su njene fotografije u društvu misterioznog muškarca koji je osvojio njeno srce, a ubrzo je otkriveno kako je reč o filmskom producentu Andreu Lemersu, s kojim je započela ljubavnu vezu u maju mesecu.Par je na crvenom tepihu razmenjivao nežne poljupce i svi pogledi bili su uprti u njihovom smeru.

adrijana lima u veneciji
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Andre je kalifornijski producent, ali za sad nije poznato kako su se upoznali on i Adrijana, ali ona ne krije koliko je zaljubljena u njega, a osim prisnim fotografijama to je dokazala i porukom na društvenim mrežama.

"Ovo popodne s njim, u Veneciji. Najzgodniji, najpametniji i najnežniji muškarac kog sam upoznala", napisala je Adrijana u priči koju je podelila na svom Instagram profilu.

Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Adrijana Lima sa dečkom

Podsetimo, Adrijana na našim prostorima nosi nadimak "sprska snajka" jer je sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem bila u braku 2009. do 2016, a par je i nakon razvoda ostao u dobrim odnosima, pre svega zbog odgajanja ćerkica - Valentine i Sijene.

Poslednja ljubavna veza u kojoj je bila je s turskim piscem Metinom Harom, a nakon toga se o njenim romansama ništa nije znalo, sve do sad kada je priznala kako je ponovo zaljubljena.