Adrijana Lima zablistalaje na venecijanskom filmskom festivalu gde je stigla sa novim dečkom.

Identitet manekenkinog novog partnera i dalje nije poznat javnosti, s obzirom na to da bivša srpska snajka do sada još uvek nije pričala o svom izabraniku s kojim je započela romansu u maju.

Par je razmenjivao nežnosti na crvenom tepihu, ali uprkos tome svi pogledi su bili uprti u Limu koja se potrudila da izgleda veoma atraktivno.

Adrijana je odabrala crvenu dugačku haljinu sa šljokicama koja je istakla njenu sjajnu figuru, a dekolte je istakao njene grudi.

adrijana lima na venecijanskom festivalu
Paolo Cotello/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Lima se odlučila za haljinu italijnskog brenda Etro koja je imala provokativne izreze u predelu struka, gola leđa, ali i dubok šlic, što je manekenki obezbedilo da se svakako nađe u centru pažnje.

Podsetimo, Adrijana na našim prostorima nosi nadimak "sprska snajka" jer je sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem bila u braku 2009. do 2016, a par je i nakon razvoda ostao u dobrim odnosima, pre svega zbog odgajanja ćerkica - Valentine i Sijene.

Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Adrijana Lima sa dečkom