Manekenka Adrijana Lima važi za jednu od najzgodnijih žena, a svojim objavama na Instagramu privlači veliku pažnju, a sa razlogom je bila i jedna od najtraženijih manekenki sveta.

Nema brenda za koji nije radila, a mnogo se puta našla na listama najlepših žena na svetu, a njena prirodna izdanja pokazuju da je to sasvim zasluženo.

Nebrojeno puta je pokazala da je i sa i bez ulepšavanja sa razlogom ponela titulu jedne od najatraktivnijih žena sveta, a sada je to i dokazala.

Naime, ona se sada fotografisala u garderoberu u donjem vešu i čarapama, a tom prilikom nije imala brushalter pa je grudi prekrila rukama.

Iako je manekenka prošlog meseca napunila 40 godina, čini se da se nije puno promenila u odnosu na vreme kada je bila Viktorijin anđeo, a ono što je mnogima fascinantno jeste da čak ne pokazuje ni znake starenja.

Ona je pozirala bez šminke i sa vezanom kosom u rep, a njena koža i dalje deluje perfektno, a obožavaoci su imali samo reči hvale za njeno zategnuto telo koje je postigla zahvaljujući treninzima.

Poslednjih godina, "srpska snajka" kako smo je zvali dok je bila u braku sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem, konzumira sjajan napitak od samo 3 sastojka koji joj ubrzava metabolizam i, pored treninga i pravilne ishrane, čini da sa 40 godina izgleda fenomenalno!

U galeriji pogledajte još fotografija Adrijaninog zgodnog tela: 

VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram / ddp USA / Profimedia Adrijana Lima