NA NJOJ I OBIČAN BADEMANTIL IZGLEDA SJAJNO: Adrijana Lima zasenila sve jednostavnim izdanjem u Veneciji

Adrijana Lima iznenadila je sve kada se u Veneciji pred fotoreporterima pojavila obučen au beli bade mantil.

Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Adrijana Lima već nekoliko dana boravi u Veneciji na prestižnom filsmkom festivalu, a svima je priredila pravo iznenađenje kada se pojavila na crvenom tepihu sa novim dečkom.

Sada je ponovo uspela da sve iznenadi kada se umesto očekivane toalete i tip-top sređenog izgleda pojavila ispred objektiva u belom bademantilu, bez dečka i svi su mogli da prokomentarišu samo - vau, kakva lepota.

Poslednjih dana pojavljivala se u glamuroznim izdanjima, a sada je sebi dala malo oduška od svečanih izdanja.

adrijana lima
KK-Francesca Vieceli. / The Photo One / Profimedia 

 Ceo izgled upotpunila je velikim sunčanim naočarima i velikim zlatnim alkama, sa diskretnom šmikom, a jednako je privlačila pažnju svojom lepotom i sjajnom linijom.

Podsetimo, pre novog partnera Lima je bila u vezi s turskim piscem Metinom Harom, ali nisu opstali.

Iza sebe ima propali brak. 2009. godine udala se u Džekson Holu u američkoj saveznoj državi Vajoming za našeg košarkaša Marka Jarića (42).

Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Adrijana Lima sa dečkom

Slagali su se i izgledalo je kako im u braku ide sjajno, ali onda su 2014. rekli kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Razveli su se 2016. godine. Imaju dve ćerke, Valentinu (11) i Sijenu (8). Strani mediji često su isticali da je Lima tradicionalna pa je bila devica do braka.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši