Onoliko koliko je lepa, toliko je buran njen ljubavni život. Adrijana Lima iza sebe ima jedan brak i mnogo ljubavnih veza. Nakon što je otkrila identitet svog novog dečka, sa kojim uživa u ljubavi još od maja meseca, mnogi su se zainteresovali kakvi to muškarci privlače jednu od najlepših žena sveta.

U nastavku vam donosimo imena muškaraca koje je Adrijana Lima volela...

Krenimo redom...

Lepa manekenka je tri godine bile u vezi sa princem Venzeslausom od Lihtenštajna. Naime, njih dvoje su imali romansu od 2003. do 2006.

A da li ste znali da je Adrijana Lima bila u vezi sa legendarnim muzičarom Lenijem Kravicom? I ne samo da se zabavljala sa njim, već je bila na ivici i da se uda za njega?

Naime, Adrijana i Leni su bili u vezi tri godine, a verili su se 2002. Koliko su poznat par bili da je ona čak glumila u njegovom spotu "Yesterday is gone". Ipak, posle burne veze i manje od godinu dana, prekinuli su veridbu.

Brazilska manekenka je 2016. na Mikonosu uhvaćena kako uživa pored fudbalera Semija Kedire. Iako vezu sa sportistom nikada nije potvrdila, "svedoci sa plaže" su u medijima istakli da su njih dvoje bili veoma bliski, a i da je Kadire vrlo brzo odlepio za Limom.

adrijana lima i sami kadira
naa / Mavrixphoto / Profimedia 

Pre nego što je ušla u vezu sa Semijem, Lima je godinu dana bila sa MMA borcem Velikim Džoom. U javnosti su često razmenjivali poljupce, a uz Džoa je Lima zavolela boks kojim se i danas se rekreativno bavi.

Sa Džoom je zajedno odlazila na treninge i po njihovim zajedničkim pojavljivanjima bila je vidljiva obostrana zaljubljenost.

adrijana lima i dzo tomas
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Posle raskida sa Džoom koji se desio na veliko iznenađenje svih, brazilska manekenka je bila u kratkoj vezi sa bejzbol igračem Metom Harvijem.

Uslikana je kako sa njim razmenjuje nežnosti na romantičnoj večeri, ali ta ljubav nije dugo potrajala jer je bivša srpska snajka slomila je Harvijevo srce, pošto je on video njene fotografije kako odlazi sa jedne žurke u društvu bivšeg dečka, igrača američkog fudbala Džulijana Edelmana.

adrijana lima
SMG / Backgrid UK / Profimedia 

Zatim se u njenom životu pojavio turski pisac Metin Hara. Kako su turski mediji navodili, njihova veza je marketinški trik, a Lima je pristala da izađe u susret jednom zajedičkom prijatelju iz Turske koji je producent i želi da pogura karijeru 35-godišnjeg pisca.

Adrijana Lima je oštro demantovala glasine da je njena ljubav sa Harom samo marketinški trik koji treba da unapredi njegovu karijeru. Čak je i javno na Instagramu poručila da je Metin Hara ljubav njenog života.

adrijana lima i metin hara
Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Ali pre Metina Hare i pre ostalih muškaraca sa ovog spiska Lima je imala veliku ljubav. Bio je to naš košarkaš Marko Jarić. Sa Jarićem se venčala 2009. na Dan zaljubljenih i iz braka imaju dve ćerke Valentinu i Sijenu.

marko jaric i adrijana lima
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Ono po čemu je njegova tadašnja supruga Adrijana Lima bila poznata - po izjavi da je u brak ušla nevina i da se čuvala za brak. Do njihovog razvoda, kako se pisalo, došlo je zbog Markovog neverstva 2014. godine, nakon 5 godina braka.

marko jaric i adrijana lima
Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia