Slavna manekenka Adrijana Lima porodila se pre nekoliko dana i postala mama po treći put.

Kako je sama Lima napisala na Instagramu, dečak je na svet došao 29. avgusta ove godine, a dobio je nesvakidašnje ime.

"Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet Cijan Lima Lemars", napisala je manekenka u opisu fotografije ispod koje su se našle čestitke prijatelja i fanova.

Adrijana je sina dobila sa filmskim producentom Andreom Lemarsom, a iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu. Marko i Ana venčali su se 2009. godine, a razveli 2916. Par je ostao u prijateljskim odnosima zbog ćerki.

adrijana lima i marko jarić imaju dve ćerke
Profimedia 

Inače, Marko i Adrijana i nakon kraha ljubavi pokušali su da daju jedno drugome još nekoliko šansi, a oboje su i veoma posvećeni roditelji. Upravo nakon što se Adrijana Lima oprostila od karijere Viktorijinog anđela, posvetila se odgajanju devojčica, a jednom prilikom izjavila je da su joj deca najveća inspiracija.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Trudnička izdanja Adrijane Lime


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!