Brazilska manekenka Adrijana Lima i naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić u braku su dobili dve devojčice, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Sijenu.

Iako su se razišli još 2014. godine, a zvanično razveli 2016. godine, par je ostao u dobrim odnosima, pre svega zbog dece, a čak su se 2020. godine provlačile i glasine o pomirenju i otvorila mogućnost da Lima ponovo bude "sprska snajka".

Priče je pokrenula vest da su zajedno proveli karantin usled pandemije korona virusa, međutim, zvanične potvrde nije bilo. Ipak, Marko često deli fotografije sa svojim mezimicama, te su mnogi bili potpuno iznenađeni u kakve su lepotice izrasle njegove ćerke.

Zapravo, čini se da polako dolazi svetski šoubiznis dobija nove zvezde - decu slavnih modela i glumaca koji lagano, ali sigurno prete da nadmaše slavu svojih roditelja.

Adrijana lima i Marko Jarić u braku su dobili 2 ćerke
Profimedia 

U ovom slučaju, pratioci su saglasni - Valentina je nasledila od majke vanserijsku lepotu, a slična situacija i sa mlađom Sijenom. Od majke su nadledile lepe crte lica, ali baš kao i njohv tata gaje ljubav prema sportu.  

Marko i Adrijana ostali su u dobrim odnosima posle razvoda
pritnscreen/instagram 

Inače, Marko i Adrijana i nakon kraha ljubavi pokušali su da daju jedno drugome još nekoliko šansi, a oboje su i veoma posvećeni roditelji. Upravo nakon što se Adrijana Lima oprostila od karijere Viktorijinog anđela, posvetila se odgajanju devojčica, a jednom prilikom izjavila je da su joj deca najveća inspiracija.

Marko često objavljuje slike sa ćerkama
pritnscreen/instagram 

"One me guraju napred. Upravo zato što znam da me gledaju, trudim se biti najbolji primer", ispričala je tada ponosna majka dve devojčice. Valentina i Sijena uskoro će dobiti brata, jer Lima čeka treće dete sa sadašnjim verenikom Andreom Lemersom.

Dok devojčice sa mamom broje sitno do porođaja, u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako danas izgledaju mezimice Marka Jarića i Adrijane Lime:

pritnscreen/instagram Mezimice slavnog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!