Adrijana Lima i Andre Lemers čekaju svoje prvo zajedničko dete, a manekenka je nedavno na Nedelji mode u Parizu prvi put pokazala trudnički stomak.

Jedna od najljepših žena sveta Adrijana Lima, oduvek je posebno plenila pažnju gde god se pojavila. Neverovatna figura i lepota koja oduzima dah uvrstili su je u sam vrh sveta modelinga, a mnogi smatraju da je era Victoria's Secret brenda naglo 'potonula' upravo kada je Lima napustila njihove redove.

Ipak, nakon poslednjeg pojavljivanja u javnosti, sve se više šuška kako je ova manekenka egzotične lepote takođe popustila pod visokim standardima današnje lepote i podvrgla se estetskim zahvatima.Svejedno, to je nekako palo u drugi plan zato što je u istom pojavljivanju prvi put pokazala svoj trudnički stomak.

U crnoj, uskoj haljini stigla je na Nedelju mode u Parizu, a društvo joj je pravio partner, producent Andre Lemers, otac njenog deteta koje bi trebalo da se rodi na jesen.

adrijana lima čeka treće dete
Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ovo će paru biti prvo zajedničko jete, a nejasno je kada je počela njihova ljubavna romansa. Jedno od njihovih prvih pojavljivanja u javnosti bilo je na Filmskom festivalu u Veneciji 2021. godine.

I dok se o bivšem Adrijaninom suprugu, košarkašu Marku Jariću s kojim je dobila dve ćerkice Sijenu i Valentinu, mnogo znalo, ko je Andre Lemers?

lima je novog partnera prvi put javnosti pokazala na venecijanskom festivalu 2021.
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

Naime, o 40-godišnjem filmskom producentu nema mnogo informacija. Zna se samo da radi u zabavnoj industriji, a bilo kakve informacije o privatnom životu prilično su nedostupne.

Poznato je da je bio kreativni direktor i producent 'Hollywood Gamg' produkcijske kuće od 2016. godine, da bi 2020. godine postao njihov partner. Takođe, poslednjih sedam je godina CEO 'MiLu entertainment' kompanije.

Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia, CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia Ko je novi partner lepe manekenke

Inače, Adrijana je svoju treću trudnoću obelodanila u videu na TikToku u kojem je Andreu pokazala pozitivan test.

Nakon službenog razvoda od Marka Jarića 2016. godine, gotovo dve godine nakon što su objavili da se rastaju, jedna od najlepših žena na svetu kratko je bila u vezi s igračem New England Patriotsa Julianom Edelmanom 2016. godine, profesionalnim MLB igračem Metom Herveijem 2017. kao i sa turskim piscem Metinom Harom kasnije te godine.

Adriana Lima tik tok/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!