Leposava Jarić, majka našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića i bivša svekrva Adrijane Lime, retko se pojavljuje u javnosti. Iako je mnogi mogu videti samo na Instagramu slavnog košarkaša, Leposava svojim izgledom ostavlja utisak gde god da se pojavi.

Bivša svekrva Adrijane Lime u sedmoj deceniji života izgleda fantastično, a mnogi kažu da harizma koju poseduje dodatno utiče na to.

Dok su sinovi Marko i Nikola krenuli očevim stopama i postali dobro plaćeni košarkaši, ćerka Tamara bavi se modom i zapažena je u modnom svetu u inostranstvu. Želja joj je da se etablira kao dizajner u Srbiji.

adrijana lima i marko jaric
- / Backgrid USA / Profimedia 

Trenutno živi u Americi, gde su joj se i braća skućila, stoga ne čudi što svekrvu Adrijane Lime najčešće možemo videti sa koferom u ruci.

Budući da joj unuke Sijena i Valentina mnogo nedostaju, Leposava gotovo svakog meseca putuje za Majami, kako bi vreme provela sa njima, a poznato je i da se cela porodica često okuplja za praznike.

Inače, Adrijana Lima je oduvek obožavala svoju svekrvu, te je često znala sa njom i da letuje. Zove je nadimkom koji su joj njene ćerke dale - Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga.

Čak i kada su se Adrijana Lima i Marko Jarić razveli, manekenka nije promenila mišljenje o Leposavi.

Leposava ne krije da joj je razlaz njenog sina i snaje teško pao, ali se ipak pomirila sa činjenicom da do pomirenja između njih neće doći.

Podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić proveli su u braku pet godina. Tokom razvoda, koji je počeo 2014. godine, ni jedno ni drugo nikada nisu rekli lošu reč o bivšem supružniku.

Naprotiv, što svojim prtijateljima, što javno, Brazilka i Beograđanin imali su samo reči poštovanja za onog drugog.

Budući da su oboje potekli iz siromašnih zemalja, na početku braka složili su se da nikada neće decu vaspitavati da budu razmažena i naviknuta na izobilje.

- Veoma sam zaštitnički nastrojen prema Adrijani i ćerkama. U meni uvek imaju veliku podršku i najvažnije mi je da s njom imam dobar odnos - rekao je jednom prilikom za američke medije Marko, a njegova bivša supruga ga je takođe pohvalila:

- Devojčice su se navikle na novu situaciju. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. Marko je sjajan.

Uvek je tu kada nam treba i obožava Valentinu i Sijenu. Vidim mu ljubav u očima svaki put kad ih pogleda. Presrećan je u našem društvu - rekla je Lima koja je posle razvoda imala nekoliko veza.