Adrijana Lima ponovo je u drugom stanju, a lepa manekenka rešila je da prvi put pokaže trudnički stomak na Nedelji mode u Parizu.

Nekadašnja "srpska snajka" pojavila se na Balmain reviji u fantastičnoj uskoj haljini kojom je istakla obline, a ceo look upotpunila je zlatnim nakitom i sandalama sa neobičnom petom.

Društvo joj je pravio i verenik, filmski producent Andre Lemers III, a par se sve vreme držao za ruke i razmenjivao nežnosti.

Adrijani Limi na Balamin reviji društvo je pravio verenik.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Manekenka nije skidala osmeh sa lica i sve vreme slala poljupce okupljenim novinarima, međutim pažnju prisutnih privuklo je još nešto. Naime, mnogi su komentarisali Adrijanino otečeno lice za koje sumnjaju da nije posve posledica blagoslovenog stanja.

Pažnju svih na Balamain reviji privulo je otečeno lice Adrijane Lime.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Zapravo, kako se šuška da je i nekadašnji Viktorijin anđeo redovno koristio filere i botoks, to je tokom trudnoće postalo veoma izraženo.

Međutim, više je nego jasno da ovako nešto ni najamnje nije poremetilo slavnu manekenku koja blista u drugom stanju. Inače, paru je ovo prvo zajedničko dete, a vest o trudnoći otkrila je na spektakularan način.

Adrijani Limi i njenom vereniku je ovo prvo dete.
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

Ona je naime u svom prvom TikTok videu rešila da se našali sa producentom, te ga je sve vreme "plašila", do poslednjeg dela kada mu je pokazala test za trudnoću. S tim što trudnoća nije bila šala.

Adriana Lima tik tok/adrianalima

Adrijana već ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu iz braka sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem, a u galeriji ispod pogledajte kako njihove naslednice izgledaju:

pritnscreen/instagram Najstarija ćerka Adrijane Lime i Marka Jarića izrasla je u pravu lepoticu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!