Marko Jarić i Adrijana Lima nisu zajedno još od davne 2014. nakon pet godina braka. Ipak, bivši par ostao je u sjajnim odnosima, te zajedno podižu ćerke Valentinu i Sijenu. U jednom trenutku, ne tako davno, šuškalo se i navijalo bogami, da su ponovo blizu pomirenja, međutim, na kraju ipak nije bilo ništa od toga. O Markovom ljubavnom životu dugo se ništa ne zna, a Adrijana je sreću našla kraj Andree Lemersa kojem je rodila sina. 

Marko Jarić i Adrijana razveli su se nakon 5 godina braka.
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, iako je evidentno da je nekadašnja manekenka srećna kraj nevenčanog supruga, mnogi su mipljenja da niko nikad neće uspeti da nadmaši Marka po tome kako ju je tretirao. 

Naime, nije tajna da je naš košarkaš oduvek bio poznat kao veliki džentlmen čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, tačnije o trenutku kada je Lima "popustila" i postala Markova devojka. Ipak, Marko dugo nije želeo da otkrije kako je smuvao jednu od najlepših žena sveta.

Marko Jarić dugo nije hteo da otkrije kako je smuvao Adrijanu.
XPUSDLMZ / Backgrid UK / Profimedia 

- Ne smem nikom da kažem kako sam smuvao Adrijanu. To je tajna, koju bih morao da naplatim - rekao je svojevremeno Marko Jarić kroz osmeh.

Međutim, deo tajne otkrila je Adrijana kada je priznala kakvim je šmekerskim gestom uspeo da je obori s nogu.

Marko Jarić napunio je Limi kuću ružama od poda do plafona.
Shutterstock 

- Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je sačekalo iznenađenje - moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio - ispričala je Adrijana pre mnogo godina.

Adrijanu Limu je Marko oborio s nogu.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Naravno, ovakav gest oduševio bi gotovo svaku ženu, te nema sumnje da su ovakva iznenađenja bila česta tokom njihove veze, a kasnije i braka. Ipak, presudile su neke druge stvari.

Mnogi se danas šale da bi Lemers mogao da "uzme papir i olovku i nauči kako se tretiraju žene", ali nema sumnje da Adrijanin novi izabranik i te kako zna kako da joj izmami osmeh na lice.

Mnogi su mišljenja da Andre Lemers ne zna kako da tretira Adrijanu Limu
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!