Završen je još jedan Festival u Kanu, a svet i dalje bruji o izdanjima Adrijane Lime sa crvenog tepiha. Slavna manekenka sledila je Rijanin primer i ponosno pozirala golog stomaka i u riskantnim kombinacijama, što se mnogima nije dopalo, a najviše su se komentarisale "pločice" odnosno trbušnjaci koji su se jano ocrtavali iako je u poodmakloj trudnoći, ali i njeno podbulo i otečeno lice.

Iako je oticanje najnormalnija stvar kada ste u drugom stanju, u Adrijanom slučaju problem su napravili fileri koje godinama ubrizgava u lice, kao i pogrešna šminka koja joj nije laskala. Naravno, bilo je i onih koji su njenom pojavom bili oduševljeni i koji su je hvalili "na sva usta".

Međutim, sada su je paparaci uslikali na aerodromu u Nici, mimo crvenog tepiha, glamura, šminkera, vizažista i stilista, i mišljenja su podeljena. Bila je u najobičnijoj trenerci, majici kratkih rukava i patikama, a lice je krila iza tamnih naočara, dok je kosu pokupila u čvrstu punđu. Ona i njen partner sve vreme su bili nasmejani i dobro raspoloženi, a Adrijana je delovala i dodatno rasterećena s obzirom da je konačno bila u daleko udobnijoj garderobi i obući.

Adrijanu Limu uslikali su na aerodromu u Nici.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naravno, komentari nisu izostali, te su sa jedne strane oni koji smatraju da jednoj trudnici u ovoliko poodmakloj trudnoći više pristaju ovakva izdanja, te da ne treba da se opterećuje vrtoglavim potpeticama i neadekvatnim haljinama sa pojasevima koje stežu.

Sa druge strane, mnogi su komentarisali da Adrijana u ovom izdanju izgleda kao bilo koja druga trudnica, kao i da je razlika u odnosu na crveni tepih ogromna, ponajviše zbog šminke.

Mnogi su komentarisali da je ogromna razlika između izgleda Adrijane Lime na i van crvenog tepiha.
Dominique Jacovides / Bestimage / Profimedia 

Naime, s obzirom da nekadašnja srpska snajka nije nosila šminku, vidljive su sitne bubuljice na bradi, a neki su komentarisali i da joj lice deluje masnije. Drugi su je poredili i sa Kloi Kardašijan za koju se zna da je operacijama promenila lični opis.

Adrijanu Limu poredili su sa Kloi Kardašijan zbog izgleda lica.
Profimedia 

No, procenite sami, da li je razlika baš tolika kao što pojedinci govore, ili ne, a ukoliko ste propustili kako je Adrijana izgledala u Kanu, kao i još neka njena trudnička izdanja, pogledajte fotografije u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Trudnička izdanja Adrijane Lime

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!