Adrijana Lima iznenadila je javnost kada se na jednom događaju pojavila ne samo u potpuno drugačijem izdanju, vidno mršavija, već i jer su joj društvo pravili partner Andre Lemers kao i ćerke Valentina i Siena. 

Oni su zajedno došli na premijeru Cirque du Soleil u Los Anđelesu, a s obzirom da devojčice dugo nije bilo moguće videti u javnosti, bilo je pravo iznenađenje koliko su porasle. 

Adrijana se pojavila sa ćerkama u javnosti.
Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tinejdžerke su, slobodno možemo reći, ukrale pažnju fotografa, a od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, veliki broj ljudi komentarisao je isto - devojčice su prelepe, ali su slika i prilika Marka Jarića, njihovog oca. 

"Ne mogu da verujem koliko liče na Marka", bio je komentar koji se najčešće mogao pročitati na Instagramu i Tviteru. "Pogotovo starija, ona je od Jarića pokupila i visinu", nadovezivali su se. 

I zaista, kada pogledate fotografiju, jasno je da devojčice zaista mnogo liče na oca, ali su nasledile i majčinu vitku liniju, te nije isključivo da i one krenu njenim stopama jednog dana. 

Inače, zanimljivo je da na Adrijaninom Instagramu nema mnogo fotografija njenih naslednica, što nije slučaj sa sinom kojeg je rodila pre pola godine, a kojeg svako malo podeli na mrežama. 

Sa druge strane, Markov Instagram profil preplavljen je fotografijama Valentine i Siene, te je svet mogao da ih gleda kako rastu i stasavaju u prelepe mlade devojke, a još njihovih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

pritnscreen/instagram Mezimice slavnog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!