Adriana Lima ne krije koliko uživa u ulozi majke po treći put, a to se u retkim trenucima vidi na njenom Instagram profilu kada postavi fotografiju bebe, ali bez njegovog lika. Mnogi su bili sumnjači po ovom pitanju s obzirom na to da je devojčice, iako u retkim trenucima, vrlo transparentno prikazivala javnosti.

Adrijana Lima podelila je sliku sina.
Instagram 

S porastom opasnosti kakve društvene mreže nose, ovakvim potezima Adrijana potvrđuje sumnju javnosti da je odlučila da ne želi da prikazuje lik svog sina Sajena na socijalnim platformama iz bezbednosnih razloga.

"Neko se probudio", napisala je manekenka na storiju na kojem se vidi Sajen u pidžami. Međutim ova objava pokrenula je lavinu pitanja na mrežama.

I dok su se mnogi pitali zašto se ćerke, koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Jarićem, ne nalaze više na njenom profilu kao nekada, kada se prelista njen profil može se videti samo par objava sa Valentinom i Sijenom

Glavna pretpostavka je da to radi kako bi zaštitila njihovu privatnost, a mnogi se u komentarima slažu sa njenim stavom da deca poznatih nisu birala da budu poznata, te da im nametanje popularnosti, a uz to i medijskog pritisaka, nikako nije jedno od izbora. 

Takođe, na Instagram profilu proslavljenog košarkaša Jarića, daleko je više objava sa ćerkama, gde su neke i novijeg datuma, te se vidi da su devojčice sada porasle, dok je poslednji put kada su se našle kod Adrijane na profilu, bilo u aprilu prošle godine kada je manekenka bila trudna, odnosno kada su objavili kog je pola beba, a pre toga u februaru 2022, kada je postavila njihovu staru sliku iz 2017.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!