Adrijana Lima mesecima je trpela užasne komentare na račun izgleda. Svako njeno pojavljivanje u javnosti propraćeno je kritikama, a čini se da su situaciji doprineli loš izbor šminkera i stilista koji kao da su imali za cilj da učine da jedna od nekada najlepših manekenki izgleda loše. 

Da ne govorimo što je i sama Lima svoje fotografije veoma fotošopirala, zbog čega su je takođe prozivali pratioci. Takođe su se oglasili brojni svetski poznati hirurzi koji su otkrili koje intervencije je imala manekenka i šta ju je "otkrilo". Međutim, iako isprva nije reagovala na loše reakcije, te je za sve ovo vreme samo jednom pokušala da odbrani to kako izgleda, sve je kulminiralo sredinom decembra nakon što se pojavila na jednom događaju. 

Ona je, kao i do tada, najpre objavila fotografiju na svom profilu, no kada su se pojavile paparaco objave, bilo je jasno da Lima uživo i Lima na Instagramu nisu ista osoba. 

Pogledajte koju sliku je manekenka okačila:

Adrijana Lima je ovu fotografiju okačila na svoje mreže.
instagram/adrianalima 

A kako je zapravo izgledala:

Adrijana Lima kako zapravo izgleda.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zbog svega se podigla ogromna prašina u javnosti, a nekadašnji Viktorijin anđeo dotakla se svega u intervjuu za Harper's Bazaar Arabia. Priznala je da je bila "šokirana" kada je videla svoje fotografije sa crvenog tepiha.

"Bila sam u fazonu 'to nisam ja'", prisetila se manekenka. "Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim takvom. Još uvek ne vidim sebe tako... možete sebe videti drugačije."

"Međutim, nisam se uvredila ili bilo šta drugo – smejala sam se", nastavila je. "Poenta je da nemam 16 godina. Počela sam da se bavim modelingom sa 16 godina, ali nikada više neću imati 16. Imam 42 godine i najsrećnija sam nego što sam ikada bila; najsrećnija sam sa samom sobom. Prihvatam svoje godine i neću se menjati ni za koga."

Adrijanu Limu su napali zbog komenara na račun svog izgleda.
People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, njeno opravdanje ponovo je naišlo na kritike. "Niko te ne napada zbog godina, već jer jedno predstavljaš na mrežama, a drugo je uživo", "Lepo je rekla, ne vidi sebe takvu. Logično, jer ne prestaješ da objavljuješ samo fotošopirane slike", "Paparaci nisu hteli da joj obrade fotografije i onda "ovo nisam ja", jesi Lima, jesi", "Ti si jedna od najlepših žena sveta, i tačno je da ne treba da se menjaš zbog ikoga, ali ti to sama radiš. Ne teramo te mi da fotošopiraš slike, već ti to činiš, a onda se buniš kad kažemo da ne izgledaš isto", "Ako nećeš ponovo da imaš 16, zašto se tako predstavljaš!", pisali su ljudi besno.

I, istini za volju, nisu bili daleko od istine. Jer, ako neko želi da ga svet prihvati sa 42, onda ne menja svoje lice do neprepoznatljivosti filterima i Fotošopom. 

Adrijana Lima odbija da prihvati kako zaista izgleda.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sve te kritike čini se da su bile "kap koja je prelila čašu", zbog čega se Adrijana potpuno povukla iz javnosti. Nju su paparaci uslikali samo jednom, na kratko, sredinom januara, nakon čega joj se gubi trag.

Pročitajte još: NAKON ONE KOJA JE TUKLA I NJEGA I SVAKOG SLEDEĆEG NIJE IMAO SREĆE: Verenicu mu "skinuo" Srbin, pa sad živi u celibatu

Manekenka se nije oglašavala na mrežama, niti je bilo poznato gde je i šta radi. Bilo je čudno i što se nije pojavila na dodelama nagrada, kao ni na Nedeljama mode, koje ranije nije propuštala. 

Na komentare na mrežama nije reagovala, niti se oglasila da pojasni zašto nije aktivna kao ranije. No to se sada promenilo, a njen novi stori jasno je otkrio koje namere ima. 

Naime, njeni obožavatelji su ubeđeni da se Lima sklonila od svega kako bi radila na sebi, dodatno smršala i tako se "osvetila" za užasne reči i komentare koje je mesecima dobijala. 

Adrijana Lima podelila je stori i tako otkrila šta radi od kako se povukla iz javnosti.
instagram/adrianalima 

Ona je podelila stori na kojem je podelila šta trenutno sluša i gifove sa devojkom koja vežba, uz natpis: "Mood" ("Raspoloženje). Time je bilo jasno da Lima trenira u "tišini", daleko od očiju javnosti, ali i da će se tek vratiti na javne događaje nakon što liniju potpuno vrati u red. 

S obzirom da je Adrijana poznata po iscrpljujućim treninzima kakve neretko imaju vojnici, nije isključeno da ćemo lepu manekenku uskoro videti na nekoj dodeli nagrada (možda na dodeli Oskara, koja svakako okuplja creme de la creme svetskog džet-seta), i to u novom izdanju. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!