Nakon duže pauze, Adrijana Lima se polako vraća na mreže, a mnogi su ubeđeni da se sprema za bombastičan povratak i na crvene tepihe s obzirom da je jasno, nakon nekih storija koje je delila, da je vežbala više nego ikada. 

Šuška se i da su razloz za to kritike koje je mesecima dobijala na račun izgleda. Tako je Lima sebe predstavljala na jedan način na Instagramu, a uživo je bila potpuno drugačija situacija. 

Na sve to, šminkeri kao da su imali za zadatak da je poružne, umesto da istaknu sve ono što je na njenom licu najlepše, te je manekenka često izgledala neprirodno, kao da je preterala sa filerima i botoksom. 

Adrijana Lima je svoj lik izmenila bespotrebnim intervencijama.
People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Čak je u jednom trenutku i sama Lima priznala da svoj lik nije prepoznala kada je videla paparaco fotografije. Nakon toga, više se nije mogla videti u javnosti, niti se oglašavala na mrežama. 

Adrijana Lima nije sebe prepoznala na fotografijama.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

No, sada se polako vraća, ali iako je jasno po objavama da je Adrijana na korak od toga da vrati staru liniju, kritike je nisu zaobišle. Ovog puta, razlog nije njeno lice ili telo, već nokti. 

Adrijana Lima vredno radi na svojoj liniji.
instagram/adrianalima 

Manekenka je podelila stori sa svojim novim manikirom, a ljudi su bili zgroženi onim što vide. Problem nije bio sam stil manikira, koliko izrada, zbog čega joj poručuju da pod hitno promeni manikirku i da traži da joj vrate novac nazad. 

Manikir Adrijane Lime
instagram/adrianalima 

Pročitajte još: LIMU UHVATILI BEZ ŠMINKE I SVE JE BLAM KOLIKO JE LAGALA Podbula, ogromnih usta... ko je ovo i gde je Adrijana koju znamo

Lima se odlučila za Aurora glass manikir koji nije jednostavan za izvođenje, ali svakako ne treba ni da izgleda kao to što je manekenka ponela.

Uostalom, pogledajte primere kako bi to trebalo da izgleda kada je urađeno kako treba:

Iako se njoj očigledno dopada šta ima na noktima, brojni pratioci su je zatrpali porukama da su nokti "predebeli", "neujednačeni", da "izgledaju amaterski", pa čak i "aljkavo".

Šta vi kažete, da li je njen manikir baš toliko loš? Pišite nam mišljenje u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!