Adrijana Lima se dugo nije mogla videti u javnosti, niti se oglašavala na mrežama. Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir sve što je trpela mesecima nakon svakog većeg dešavanja. 

Onog trenutka kada bi se na mrežama našle njene fotografije, krenula bi hajka, a celokupnoj priči nije doprinelo ni to što je sama kačila veoma fotošopirane fotografije na mreže. 

Zbog svega su priče o intervencijama, botoksu, zatezanju lica i slično bile sve glasnije, iako je Lima pokušavala da se opravda da izgleda svaki put drugačije jer je "umorna mama". No, mnoge druge žene su je napale u komentarima govoreći da je su i one umorne, pa nemaju svaki dan drugačije lice. 

Adrijana Lima ima danas drugačije lice.
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

Nije pomogao ni Adrijanin izbor šminkera, koji kao da su imali u planu da dodatno naglase sve ono što ne treba. Nakon poslednjeg dešavanja gde su fotografije na njenom Instagramu i uživo bile bukvalno "zemlja i nebo", Lima je nestala iz javnosti. 

Pogledajte šta je ona objavila... 

Adrijana Lima fotošopira fotografije.
instagram/adrianalima 

... a kako je zapravo izgledala.

Adrijana Lima uživo izgleda potpuno drugačije uživo.
Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Manekenka je malo pre medijske ilegale prokomentarisala čitavu situaciju rekavši da je bila "u potpunom šoku" kada je videla paparaco fotografije

"Bila sam u fazonu 'to nisam ja'", prisetila se manekenka. "Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim takvom. Još uvek ne vidim sebe tako... možete sebe videti drugačije."

"Međutim, nisam se uvredila ili bilo šta drugo – smejala sam se", nastavila je. "Poenta je da nemam 16 godina. Počela sam da se bavim modelingom sa 16 godina, ali nikada više neću imati 16. Imam 42 godine i najsrećnija sam nego što sam ikada bila; najsrećnija sam sa samom sobom. Prihvatam svoje godine i neću se menjati ni za koga."

Adrijana Lima tvrdi da je najsrećnija ikada.
People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, njeno opravdanje ponovo je naišlo na kritike. "Niko te ne napada zbog godina, već jer jedno predstavljaš na mrežama, a drugo je uživo", "Lepo je rekla, ne vidi sebe takvu. Logično, jer ne prestaješ da objavljuješ samo fotošopirane slike", "Paparaci nisu hteli da joj obrade fotografije i onda "ovo nisam ja", jesi Lima, jesi", "Ti si jedna od najlepših žena sveta, i tačno je da ne treba da se menjaš zbog ikoga, ali ti to sama radiš. Ne teramo te mi da fotošopiraš slike, već ti to činiš, a onda se buniš kad kažemo da ne izgledaš isto", "Ako nećeš ponovo da imaš 16, zašto se tako predstavljaš!", pisali su ljudi besno.

I, istini za volju, nisu bili daleko od istine. Jer, ako neko želi da ga svet prihvati sa 42, onda ne menja svoje lice do neprepoznatljivosti filterima i Fotošopom.

Nakon skandala, Lima je nestala, a dugo se šuškalo da vredno radi na svom "povratku" u pravom smislu te reči. 

Pročitajte još: LIMA PODELILA FOTKU KAD JE IMALA 15: Svi gledaju samo jedno u neverici, od anđeoski lepe postala je sinonim za loš botox

Navodno slavna manekenka vežba sa trenerima i maksimalno je posvećena da vrati stari izgled i tako zapuši usta hejterima, a da u ovim pričama ima istine potvrdila je sama Lima.

Ona se konačno oglasila na svom Instagramu i čestitala rođendan svom treneru koji je zadužen za njenu liniju, a sudeći po fotografiji koja je novijeg datuma (ili se barem tako misli), Lima je na korak od toga da vrati staro telo. 

Adrijana Lima vredno vežba.
instagram/adrianalima 

Manekenka je na fotografijama vidno mršavija, i jasno je da vredno trenira kako bi bila u formi, te nema sumnje da će nas uskoro iznenaditi nekim bombastičnim izdanjem na crvenom tepihu. A do tog trenutka, pogledajte neke njene fotografije u galeriji u nastavku i procenite i sami koliko se promenila, i da li je zaista njen novi izgled posledica intervencija.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!