Adrijana Lima ponovo je napravila haos svojim izdanjem i to ne iz dobrog razloga. Slavna manekenka pojavila se u Los Anđelesu na premijeri filma 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds&Snakes', međutim, čim su je fotoreporteri ugledali i uslikali, krenule su kritike na račun njenog izgleda.

Lima kao da nije bila nalik osobi koja se pre samo nekoliko dana pojavila na drugom javnom događaju. Oči kao da su dodatno bile iskošene, kao kada se radi 'fox eyes', obrve su takođe bile previše podignute, a samo lice bilo je "okruglije" nego pre nekoliko dana. 

Adrijana Lima na događaju.
Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia 

I dok su jedni isprva mislili da joj se lice 'zaokružilo' zbog nekoliko kilograma viška, sada ipak veruju da se podvrgla određenin zahvatima ili da je jednostavno preterala sa botoksom i filerima.

"Šta si to uradila sa predivnim licem", "Izgleda potpuno drugačije", "Nadam se da su ovo fileri koji nestaju s vremenom", "Nisi ista", "Zašto uporno juriš mladost... ti si bre supermodel, i dalje kidaš kako izgledaš, zašto to sebi radiš", "Pare koje trošiš na hirurge bolje potroši na terapeuta dok nije kasno", "Ako nastavi ovako pretvoriće se u nakazu", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama. 

Situaciji nije pomoglo ni to što je Lima objavila fotografiju sa događaja na svoj profil, ali na istoj nije izgledala kao na crvenom tepihu. Lice je vidno fotošopirano, te izgleda 'tanje', vitkije, dok je određene 'izbočine' koje se vide na neobrađenim fotografijama, sada 'ispeglala'. 

Adrijana Lima okačila je fotografiju koju je fotošopirala.
instagram/adrianalima 

Međutim, iako je očekivano da razlika bude vidljiva kada je reč o editovanim i ne-editovanim fotografijama, mnogi su šokirani i jer je Lima donedavno izgledala potpuno drugačije. 

Pogledajte i sami - prva je fotografija sa Miu Miu revije od pre samo mesec dana...

Adrijana Lima na Miu Miu reviji pre mesec dana.
Christophe Aubert via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

... a evo kako Adrijana izgleda sad.

Međutim, iako do sada manekenka nije imala običaj da se oglašava kada su je kritikovali, sada je to uradila okačivši stori

Adrijana Lima okačila je stori.
instagram/adrianalima 

"Lice umorne mame jedne tinejdžerke, dve devojčice u predtinejdžerskoj dobi, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa", napisala je Lima i dodala, "hvala na brizi".

Njen pokušaj da opravda potpuno drugačiji izgled na crvenom tepihu nije umirio buru koja se digla nakon novih fotografija, naprotiv. 

Gotovo odmah su se "majke sveta" udružile snage i 'udarile' na manekenku rečima: "Koga bre ti praviš budalom". "I ja radim, imam i decu i muža, i obaveze, ali nemam milione na računu. I pojavljujem se na poslu, ali nemam svaki dan drugačije lice", "Pravdati filere majčinstvom je nisko", "Jadna Adrijana... srce mi se cepa. I mi sve to radimo, bez bebisiterki i pomoći, pa ne trčimo kod plastičara", "Ako si toliko umorna ne moraš da ideš na crveni tepih. Ovakvo sređivanje sigurno ne traje sat, dva, već, sudeći po objavama, celi dan. Mnoge od nas nemaju luksuz da nam neko celog dana gleda dete. Ako ti se izlazi - idi... idi s mužem na večeru, idi negde drugde, ali ne kukaj u fazonu 'jadna ja' jer te niko ne tera na ovakve događaje, pogotovo što nisi deo filma", "Da li je to Lima upravo pokušala da opravda loš botoks majčinstvom", pisali su mnogi, a mnoge majke nisu birale reči da kritikuju manekenku koja je, kako kažu "izgubila kompas".

Umesto da se haos zaustavi, čini se da je nastao i veći, a mreže su preplavile fotografije od nekad i sad koje jasno pokazuju koliko se lepa Lima promenila za sve ove godine. 

Ko je ovde u pravu ostavljamo vama da procenite, a u nastavku pogledajte kako je Adrijana izgledala na početku karijere, a kako danas i da li su oni koji su je kritikovali u pravu ili ne.

Nekad:

Sad:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Pročitajte još: FOTKA ZBOG KOJE LIMU PITAJU KOGA LAŽE: Loše filere krije jeftinim filterima i misli da niko nije video paparaco fotke

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!