Pre nekoliko meseci Adrijana Lima je najavila povratak na modnu pistu i otkrila da će ponovo "leteti" pod krilom Victoria' s Secret-a, kompanije koja ju je svojevremeno i proslavila. 

Slavna manekenka pre toga se slabo pojavljivala u javnosti koja joj nije bila naklonjena zbog viška kilograma ali i onoga što je, kako se činilo, bila posledica svakakvih intervencija kojima se podvrgla tokom godina kako bi zadržala mladoliko lice.

Adrijana Lima je izmenila lik.
LaPresse / ddp USA / Profimedia 

Nažalost, kada se ugojila, fileri su "skliznuli" i dali joj promenjeni lik, a čak i kada je Lima počela da trenira poput spartanca, njeno lice se nije vraćalo u normalu. 

Adrijana Lima ne odustaje od filera.
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Iako su joj mnogi aplaudirali što je odlučila da se nakon trećeg porođaja povuče i posveti porodici, te "višak" kilograma koji je normalan u svakoj trudnoći skine na prirodan način, vremenom, od trenutka kada je najavila povratak u "Victoria' s Secret", Lima je počela da trenira i izlaže svoje telo abormalnom naporu, te ne čudi što ovog puta nije uspela da vrati svoju staru liniju.

Adrijana Lima vratila se treninzima.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

I sve bi to i prošlo tako kako jeste, bez preterane pompe i uz nekolicinu negativnih komentara hejtera, da sama Adrijana nije davala "materijala" za kritikovanje. Tako se na njenom Insta profilu mogu videti uglađene fotografije na kojima manekenka izgleda kao iz vremena najveće slave. 

Međutim, kada to uporedite sa paparaco fotografijama, videćete da je razlika nebo i zemlja. Svaka njena objava na mrežama žestoko je fotošopirana, te ne čudi što ljudi reaguju iznenađeno kada se vidi kako zapravo izgleda. 

Adrijana Lima kako izgleda.
Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako je i nedavno okačila fotografije sa Venecijanskog festivala koje su oduševile njene fanove. Lima je izgledala božanstveno, a njena tanana figura iznenadila je ljude koji su bili iznenađeni brzim gubitkom kilograma. 

No nije trebalo mnogo da se shvati da je sve do dobre poze i mnogo fotošopa.

Adrijana Lima na festivalu.
Rocco Spaziani / UPI / Profimedia 

Čak i sada kada se pojavio video koji najavljuje reviju brenda Victoria' s Secret, na kojoj će pored Adrijane šetati i Kendis Svonpul, Lili Oldridž, Điđi Hadid, Naomi Kembel, Hejli Biber i druge slavne lepotice, mnogima je upao u oči Adrijanin kadar, gde se jasno videlo da nema stručić kao na objavama na mrežama, već da i dalje muči muku sa stomakom i "viškom". 

Ova revija slavi različitost, nakon godina i godina protivljenja zbog izostanka plus-size i modela drugačije konstitucije. I da, sve manekenke izgledale su božanstveno, kao i bivša srpska snajka koja se uvijala u mrežastoj haljini sa izrezima koja je malo toga ostavila mašti. 

Međutim, ako je tema slavljenje različitosti i prihvatanje oblina i uslovno rečeno "nesavršenosti", zašto se onda Lima stidi svog sadašnjeg tela na mrežama i predstavlja ga mršavijim. 

"Toliko se trudi da sakrije stomak, i sada se sve vidi", "Meni je ova žena prelepa, ne vidim razlog da se toliko fotošopira", "Adrijana koja je na Instagramu mršavica, a zapravo... što onda učestvuješ na ovoj reviji", "Žena očigledno ima demone koje nije rešila, ali mene bi bilo blam da toliko editujem fotke misleći da niko neće primetiti da ne izgledam tako", samo je delić kritika koje su se mogle pročitati. 

Komentari ne prestaju da se ređaju i mnogi osuđuju Adrijanu zbog preterivanja sa aplikacijama za ulepšavanje, ali i filera od kojih ne odstupa, te ostaje samo da se nadamo da će slavna manekenka shvatiti u nekom trenutku da joj neke stvari zaista nisu potrebne, i da je i sa viškom i bez njega jedna od najlepših žena svih vremena, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Bonus video:

Adriana Lima Tiktok/adrianalimatiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!