Adrijana Lima pokrenula je lavinu komentara nakon što je podelila fotografiju šminkerke koja je bila zadužena za njen izgled na finalu FIFA Women's World Cup-a. 

Adrijana Lima kada je tip-top doterana.
instagram/adrianalima 

Iako je manekenka izgledala zanosno na objavi, sa divno stilizovanom talasastom kosom i prepoznatljivim crvenim karminom, problem je nastao nakon što su je paparaci nešto kasnije uslikali na aerodromu prilikom povrataka kući. 

Adrijana Lima kada je doterana.
instagram/chantellebaker 

Adrijana je bila bez šminke, a njeno lice izgledalo je potpuno drugačije nego na "sređenim" objavama. Dok je na Instagramu kao u doba najveće slave, uživo je samo još jedno lepuškasto lice u masi, pored kojeg biste prošli bez da reagujete. 

U isti mah, njena lica bila su čudno "napućena" kao da ih je dopunila filerima, a šuškalo se da je i njeno lice sada drugačije zbog istog problema

Adrijana Lima na aerodromu bez šminke.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njen podvaljak takođe je došao do izražaja, dok ga na Instagramu nema. Naravno, negativni komentari su se zaređali od kojih je najglasniji onaj da "Lima uživo i Lima na Instagramu su dve različite žene". 

Takođe su pisali da se ne zna "ko tu koga laže", i "koja je poenta toliko obrađenih fotografija", te da tako samo može "samoj sebi da nabije komplekse". 

Podsetimo, Adrijana je nedavno objavila da se vraća modelingu, a kako je zaštitno lice Victoria' s Secret-a, bacila se na naporne treninge ne bi li liniju vratila na staro. Međutim, ovo su mnogi dočekali na nož jer nikome nije jasno zašto izlaže svoje telo tolikom naporu. 

Adrijana Lima uživo ne izgleda kao na Insta.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Nemaš više 20 pa da se telo vrati samo", "Ne razumem zašto sebe maltretiraš da vratiš devojačku liniju na silu", pisali su ljudi. Takođe su negodovali i jer mnogi smatraju da uzima prilike drugim, manje poznatim manekenkama koje tek treba da se izgrade. 

"Zašto ova žena ne uživa u svojim milionima i pusti telo da se oporavi prirodno", "Takmiči se sa mlađima", "Tužno je što je postala opsednuta mladošću", "Znam da je velika konkurencija među manekenkama, ali ona je bre Adrijana Lima, kraljica, boginja... zašto to sebi radi", "To je problem kod lepotica. Nije prvi slučaj. Ne mire se da stare, da dolaze nove, mlade, lepe, i onda žene sebe ubiju u pojam. Čudno, ali nisam mislio da je Adrijana Lima takva", "Imučila je telo, ubijala se u teretani, silila da smrša ali džabe... Adrijana shvati da nemaš više 20. I dalje si lepa, prelepa, ali zašto to sebi radiš"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Doduše, lepa Brazilka, inače bivša supruga našeg košarkaša Marka Jarića, i sama je istakla da se trudi da prihvati promene na sebi, te da skine kilograme, ali da to u 40-im i posle tri porođaja nije tako lako kao pre.

"Borim se sa tim da prihvatim kako moje telo sada izgleda. Svakog dana moram da podsećam sebe: "Slušaj, prihvati ko si. Prihvati svoje telo". Moje telo je telo u tranziciji jer sam dobila bebu. Dakle, upravo sam donela novi život na svet. To je veliki blagoslov. Svako telo ima drugačiju reakciju na trudnoću i period posle trudnoće. Tako da moram da vežbam svaki dan, moram da praktikujem i prihvatanje promena. Svaki dan se borim sa tim. Svaki dan moram da podsećam sebe da sam samo čovek. Tu i tamo imam neke nesigurnosti. Isto tako, svaki dan učim nove stvari. S godinama, vaše telo ne reaguje isto kao i pre. Ali, to je u redu. Učim", rekla je ona u aprilu za magazin "People", a koliko se promenila tokom poslednjih godinu dana, pogledajte u galeriji u nastavku.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!