Iako Adrijana Lima sada fokus stavila na porodicu i majčinstvo, često se pojavljuje na različitim javnim događajima. Upravo ovih dana boravi u Sidneju gde je u toku Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene, a kako je čuvena Brazilka jedan od FIFA ambasadora, ona je redovan gost na utakmicama. Na ulicama australijske metrolope paparaci su uhvatili Viktorijinog anđela u opuštenoj, ležernoj kombinaciji u kakvoj retko kada imamo priliku da je vidimo.

Adrijana Lima u izdanju u kakvom je ne viđamo često
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Adrijana je prošetala u uskim, teget pantalonama, patikama, pamučnoj majici i tamnoj, širokoj jakni u sportskom fazonu. Bila je odlično raspoložena i samo se osmehivala, a iako je imala minimum šminke i najjednostavniju frizuru, izgledala je veoma lepo i opušteno.

Lepa Brazilka, inače bivša supruga našeg košarkaša Marka Jarića, istakla je da se trudi da prihvati promene na sebi, te da skine kilograme, ali da to u 40-im i posle tri porođaja nije tako lako kao pre.

Adrijana Lima u izdanju u kakvom je ne viđamo često
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Borim se sa tim da prihvatim kako moje telo sada izgleda. Svakog dana moram da podsećam sebe: "Slušaj, prihvati ko si. Prihvati svoje telo". Moje telo je telo u tranziciji jer sam dobila bebu. Dakle, upravo sam donela novi život na svet. To je veliki blagoslov. Svako telo ima drugačiju reakciju na trudnoću i period posle trudnoće. Tako da moram da vežbam svaki dan, moram da praktikujem i prihvatanje promena. Svaki dan se borim sa tim. Svaki dan moram da podsećam sebe da sam samo čovek. Tu i tamo imam neke nesigurnosti. Isto tako, svaki dan učim nove stvari. S godinama, vaše telo ne reaguje isto kao i pre. Ali, to je u redu. Učim", rekla je ona u aprilu za magazin "People".

 Bonus video

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!