Kada je Adrijana Lima pre nekoliko meseci najavila da se vraća na scenu i to kao zaštitno lice brenda koji je je proslavio Victoria' s Secret, mnogi su bili skeptični.

Na prvom mestu, razlog je što je brend uglavnom okrenut mlađoj populaciji, i poznati su po tome da promovišu nove i mlade neafirmisane nade modelinga, te je odluka da Lima ponovo bude na njihovom čelu bila ogromno iznenađenje s obzirom na to da, nije da njoj treba dodatna promocija.

Doduše, šuškalo se da je brend u krizi već neko vreme, te da su ovim potezom želeli da se izvuku iz "blata", međutim, sada se čini da nisu napravili bum koji su toliko želeli. 

Adrijana koja je pre gotovo godinu dana postala majka po treći put, povukla se u ilegalu nakon rođenja sina, da bi potom pre samo par meseci obelodanila da je rešena da se vrati u svet modelinga.

Adrijana Lima rešila je da se vrati u svet modelinga.
FRANCK FIFE / AFP / Profimedia 

Vredno je trenirala, "ginula" u teretani, međutim, ovog puta, "višak" nije želeo da ode tako brzo. Zapravo, veći problem bili su fileri u licu koji su se deformisali još tokom trudnoće, i nikada se nisu vratili na staro. 

Adrijana je pre treće trudnoće bila poznata kao "spartanac", odnosno neko ko nije izbijao iz teretane, te je čak i začudila mnoge izraženim trbušnjacima tokom trudnoće. 

Adrijana Lima imala je izražene trbušnjake u trudnoći.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, nakon porođaja, umesto da se opustila i nastavila da uživa u čarima novog deteta, ona je rešila da smrša, što se kaže, na silu, a sve kako bi dokazala svima kako je i dalje broj jedan modelinga. 

Adrijana Lima nije vratila staru slavu.
IPA/Maurizio D Avanzo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rezultat je fotografija na kojoj je Lima zaista prelepa, ali je jasno, sudeći po komentarima na mrežama, da je to i dalje daleko od onoga što je bila nekad, a što uporno pokušava ponovo da postane. 

U isti mah, paparaco fotografije otkrivaju realno stanje njenog lica i tela, za razliku od uglađenih, fotošopiranih objava. Iako su ispod njene objave komentari uglavnom pisani u superlativu, na Tviteru, Reditu ali i podeljenim objavama na Instagramu i TikToku potpuno je druga priča. 

Adrijana Lima drugačije izgleda na mrežama i uživo.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Zašto ova žena ne uživa u svojim milionima i pusti telo da se oporavi prirodno", "Takmiči se sa mlađima", "Tužno je što je postala opsednuta mladošću", "Znam da je velika konkurencija među manekenkama, ali ona je bre Adrijana Lima, kraljica, boginja... zašto to sebi radi", "To je problem kod lepotica. Nije prvi slučaj. Ne mire se da stare, da dolaze nove, mlade, lepe, i onda žene sebe ubiju u pojam. Čudno, ali nisam mislio da je Adrijana Lima takva", "Imučila je telo, ubijala se u teretani, silila da smrša ali džabe... Adrijana shvati da nemaš više 20. I dalje si lepa, prelepa, ali zašto to sebi radiš"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Adrijana Lima se ne miri da stari.
Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zbog svega mnogi su pisali i da bi "bolje bilo da se nije vratila modelingu jer je sada meta svakakvih komentara". Ipak, da li će Adrijana ipak uspeti da vrati staru liniju koju toliko želi, ili je to ipak stvar prošlosti, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno - Lima se neće predati tako lako.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!