Adrijana Lima ponovo je prošetala crvenim tepihom na festivalu u Kanu, pojavivši se na premijeri filma "Killers Of The Flower Moon". Za svoje drugo pojavljivanje ovog puta je izabrala dugu zlatnu haljinu sa krupnim šljokicama, sa rol kragnom, a ovo izdanje nije se baš dopalo modnim kritičarima.

Ne samo da je "grlilo" njenu figuru kako ne treba, te je u navratima činilo krupnijom nego što jeste, i kao da je ponovo trudna, već su i šljokice pravile čudnu refleksiju na njenom licu i naglasile sve ono što je želela da sakrije. 

Naime, od trenutka kada se pojavila na crvenom tepihu, mnogi su šuškali da je steznik odradio svoje, a u momentima kada manekenka nije uvlačila stomak bilo je jasno da višak još uvek nije skinula, ma koliko da se trudi i da je svoje telo stavila na rigoroznu dijetu i treninge kakve ima vojska, što, složićete se, nije nešto što treba da radi neko ko se porodio krajem prošle godine. 

Adrijana Lima izgledala je trudno u haljini.
Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Adrijana je i na svom Instagramu podelila detalje jezivo teških treninga, a iako je vežbanje nešto što je oduvek bilo sastavni deo njenog života, čini se da je ipak svoje telo izložila previše velikom stresu. 

Adrijana Lima izložila je telo naporu.
Instagram 

Nesrećna toaleta je inače naglasila i još jedan detalj, koji ne može da skine ma koliko da trenira i da se izgladnjuje. U pitanju je podbradak koji je dodatno naglašen rol kragnom, a još kada se prvi put pojavila na crvenom tepihu, mnogi komentarišu da njeno lice i dalje izgleda čudno, što pripisuju botoksu i filerima koji su "skliznuli" kada se ugojila u trudnoći. 

Adrijana Lima pokazala je podvaljak.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Kada se na to doda i nesrećan izbor toalete dobija se recept za katastrofu. 

Adrijana očajna zbog kilograma

Inače, dok se nakon prva dva porođaja brzo vratila u top formu, ovaj put to nije slučaj. Manekenka mesecima pokušava da vrati svoje telo u normalu, ali joj to nikako ne polazi za rukom.

"Porođaj me je "uništio". Svaki dan je nova borba i svaki dan moram da podsećam sebe da prihvatim svoje novo telo, ali i da uradi sve da svoj izgled dovedem u red. Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetima. I to je u redu jer telo u različitom životnom dobu reaguje različito na iste nadražaje", rekla je nedavno Adrijana Lima.

Zašto pojedine žene ne mogu brzo da vrate kilažu posle porođaja, bez obzira koliko se trudile?

Trudnoća traje 9 meseci, što znači da se telo 9 meseci pripremalo za porođaj, skupljajući snagu, hraneći još jedno živo biće. Zbog toga ne treba žuriti sa vraćanjem postporođajne kilaže. Porodilja treba da bude realna i dopusti svom telu da se prirodno reši viška kilaže.

6 važnih načina da se telo reši viška kg nakon porođaja

1. Bez stresa

Budite blage prema sebi, ne očekujte čudo od tela. Nešto što se 9 meseci širilo, ne može za par dana da se vrati na staro, piše Kurir Stil.

2. Bez dijete

Dijeta nikako ne sme da bude vaša opcija posle porođaja. Vašem telu je potrebno vreme da se oporavi, potrebna mu je snaga... Stoga birajte da jedete kvalitetnu i zdravu hranu.

3. Pijte dosta vode

Voda, nikako sokovi, kafa ili drugi napici. Sve što vam je potrebno je velika količina vode koja će vam pomoći da stvorite dovoljno mleka, koja će hidrirati vaše telo i dati vam energiju.

4. Krećite se

Ako ste u mogućnosti vratite se treninzima, ali i šetnja sa bebom u kolicima uradiće skoro isti posao kao teretana. Šetnja sa bebom topi mnogo kalorija, a koristi oboma.

5. Naspavajte se

Koliko god ste u mogućnosti odvojite vreme da se naspavate. Najbolje se mrša ako je telo odmorno.

Bonus video:

Adriana Lima tik tok/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!