Čuvena manekenka Adrijana Lima privukla je ogromnu pažnju sinoć na Kanskom festivalu, a naročito zbog činjenice što razbija predrasude nošenju žena sa promenama na telu.

Da je slavna Brazilka odlučila da njeno pojavljivanje ostane zapamćeno dokazala je i modni odabirom. Adrijana je blistala u ekscentričnom, ali veoma umerenom i modernom izdanju, potpuno drugačijem od svega što smo videli ove godine u Kanu.

Lima je na premijeri filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny" definitivno ukrala pažnju u haljini obogaćenoj masivnom žutom mašnom koja ju je izdvojila iz mase istih toaleta. Reč je o upadljivoj plušanoj kreaciji australijske dizajnerke Tamare Ralf, nekadašnje osnivačice brenda Ralph&Russo. 

Adrijana Lima
Simone Comi / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Ipak, prema njenoj sinoćnoj pojavi izgleda da joj je povratak na crveni tepih zaista prijao. Glamur koji se viđa na Kanskom festivalu bio je svakodnevnica ove slavne manekenke koja je ranijih godina bila redovna zvanica ovakvih događaja. Poslednjih meseci, poznata 41-godišnjakinja našla se na udaru komentara u vezi sa njenim izgledom iako od njenog trećeg porođaja nije prošlo ni godinu dana. 

Adrijana Lima
Sebastian Gabsch / imago stock&people / Profimedia 

Ona se i sama osvrnula na kritike, na Instagramu napisavši da prihvata svoj "prelazni" izgled i da voli da ističe svoju majčinsku senzualnost. Nakon pojavljivanja na Kanskom festivalu mnogima se čini da je na korak od svoje idealne kilaže. S obzirom na naglo gojenje koje joj se desilo u trudnoći, Adrijana se vratila vežbanju koje je godinama praktikovala kao Viktorijin anđeo.

Svoje zdrave navike manekenka često deli na društvenim mrežama, a nedavno smo imali priliku da vidimo da je njena trenutna opsesija preskakanje vijače koja ju je, pored redovnog treninga, vratila u formu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!