Fenecijanski filmski festival nezamisliv je bez creme de la creme svetskog džet-seta, a među prvima koji su privukli ogromnu pažnju javnosti našla se i Adrijana Lima

Nažalost, ni ovog puta razlog nije bio pozitivan. Manekenka je prošetala crvenim tepihom u metalik haljini otvorenih leđa, međutim, modni kritičari nisu bili preterano naklonjeni ovom izdanju. 

Adrijana Lima na festivalu u Veneciji.
Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia 

Haljina je bila drapirana sa prednje strane što je doduše dobar izbor za sve koji žele da sakriju stomak, ali sve ostalo bilo je problematično. Kada se okrenula, mnogima nije promakao "umetnut" deo materijala zbog čega su mreže preplavili komentari da su haljinu morali da prošire da bi manekenka mogla da je obuče. 

Da nije deo dizajna jasno se vidi i po šavu koji je potpuno drugačiji u jednom delu, te nije isključeno da u pričama ipak ima istine. 

Adrijana Lima u haljini koja otkriva.
Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je Adrijana poprilično smršala, stekao se utisak da sada na silu pokušava da se vrati na staro, pre poslednje trudnoće, zbog čega svoje telo izlaže neljudskim naporima. Nažalost, kako je kasnije i sama priznala, njen izgled nikada više neće biti isti i to je okej svima, sem, kako se čini, samoj Adrijani.

Adrijana Lima na Instagramu i uživo su dve osobe.
GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia 

Jer, da se ne lažemo - bivša srpska snajka je i dalje jedna od najlepših žena sveta, i bespotrebno je to što pokušava da se takmiči sa klinkama od 20 koje su tek zašle u manekenske vode, kako se čini da radi. 

Sebi ne pomaže ni izrazito provokativnim izdanjima koja sama po sebi ne bi bila problem da slika koju ostavlja na mrežama i ono što se vidi uživo nije dijametralno različito. 

Tako na Instagramu izgleda daleko mršavije i zategnutije, odnosno "upeglanije", dok uživo se jasno vidi svaki "višak", celulit i slično, zbog čega se mnogi pitaju zašto Adrijana toliko fotošopira fotografije. 

Lima ne izgleda isto kao na mrežama.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ono zbog čega je mnogi takođe kritikuju je njeno lice koje se, kako se čini, izmenilo nakon trudnoće ponajviše zbog mnogobrojnih filera, a ovako nešto komentarisali su brojni plastični hirurzi. 

Adrijana Lima se pegla na Instagramu
instagram/adrianalima 

Sve te promene najviše su vidljive na paparaco fotografijama zbog kojih se i nedavno našla na meti kritika.

Takođe su pisali da se ne zna "ko tu koga laže", i "koja je poenta toliko obrađenih fotografija", te da tako samo može "samoj sebi da nabije komplekse".
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi su pisali da se ne zna "ko tu koga laže", i "koja je poenta toliko obrađenih fotografija", te da tako samo može "samoj sebi da nabije komplekse", a koliko se promenila Adrijana u poslednje vreme, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Bonus video:

Adriana Lima Tiktok/adrianalimatiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!