Adrijana Lima novom objavom ponovo je podigla prašinu na internetu. Manekenka je objavila selfi sa aerodroma, međutim, mnogima je upalo u oči da na fotografiji izgleda drugačije nego u javnosti

Razlog je filter koji je potpuno "zagladio" njeno lice i učinio da izgleda kao da joj je ponovo 25, što ne bi bio toliki problem, da je nedavno nisu uslikali paparaci i pokazali kako slavni supermodel izgleda bez Fotošopa.

Adrijana Lima je objavila selfi.
instagram/adrianalima 

I da se razumemo, iako se svi mi snimamo sa filterima, čini se da se to isto slavnoj lepotici ne prašta. Razlog može biti to što na sve moguće načine pokušava da ubedi javnost u svoju stvarnost, tačnije, da zaista izgleda kao na fotografijama koje sama kači, iako paparaco objave jasno pokazuju istinu. 

Adrijana Lima na paparaco fotkama izgleda drugačije nego na Instagramu.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Hejt prema Adrijani stvorio se nakon poslednje trudnoće, kada se njeno lice potpuno izmenilo, a brojni doktori i plastični hirurzi izašli su u javnost sa tvrdnjama da je to posledica filera i botoksa koje je manekenka koristila u prošlosti, a koji su sada "migrirali"

Adrijani Limi su navodno "migrirali" fileri u trudnoći.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Nakon porođaja, Adrijana je najpre govorila da ne žuri sa vraćanjem na pistu, te da će dati vremena svom telu da se vrati u normalu, da bi nakon samo par meseci promenila "ploču" i počela sa udarničkim treningom, koji bi retko ko mogao da izdrži, a sve kako bi vratila staru liniju pošto-poto

Mnogi su ovaj postupak osudili jer se tako stvara pritisak na nove majke da skinu višak nakon trudnoće na neprirodan način, umesto da su posvećene bebi u najosetljivijim trenucima života. 

Pročitajte još: ADRIJANA LIMA U IZDANJU U KOM JE NE VIĐAMO ČESTO: Posle 3 porođaja nije joj lako - "Prihvatam kako mi TELO SADA IZGLEDA"

Kao da se šalje poruka da žene moraju uvek da izgledaju lepo, savršeno gotovo, čak i kada su se tek porodile. Upravo zbog toga, Limu su mnogi kritikovali, a nije pomoglo ni njeno preterano korišćenje filtera i Fotošopa, što ranije nije bio slučaj. 

Adrijana Lima ne pokazuje kako zaista izgleda.
Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia 

Žena koja se u prošlosti nije plašila da pokaže kako zaista izgleda, zbog čega je pokupila simpatije mnogih, danas je neko ko izgleda na jedan način na svom Instagramu, a potpuno drugačije u stvarnosti

Loše filere kao da pokušava da sakrije na profilu na svaki način, te često ode u drugi ekstrem, te u obradi fotografija izgubi i teksturu kože i realne obrise. I to samo da bi izgledala mršavije i mlađe. 

Činjenica je da je Lima bila i ostala jedna od najlepših žena svih vremena, te se mnogi nadaju da će ipak prihvatiti da nema više 20, i da njen život nije gotov sa 42 koliko ima, već da tek počinje, kao i da nema potrebe da se takmiči sa mladim manekenkama i po svaku cenu pokušava da im uzme "mesto pod suncem". 

A kako je Lima izgledala nekad, a kako danas, pogledajte na fotografijama, a potom i u galeriji na kraju teksta.

Nekad:

Danas:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!