Adrijana Lima ponovo je postala glavna tema medija nakon što je okačila snimak na kojem je bez šminke. Čini se da joj javnost nikako ne prašta što je anđeosko lice uništila filerima i botoksom u nameri da zadrži večnu mladost, te je sada svako malo na meti negativnih komenatara. 

Adrijana Lima je promenila lik.
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

Podsetimo, priče o izmenama na licu krenule su još tokom trudnoće, kada se Limin lik kompletno promenio. Odjednom je dobila "izbočine" koje ranije nije imala, a nije pomoglo ni to što su se oglasili brojni plastični hirurzi koji su dali mišljenje da je slavna manekenka preterala sa botoksom i filerima. 

Adrijana Lima tokom trudnoće.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Sledeći put kada je Adrijana Lima dočekana na nož bilo je nakon što je naprasno odlučila da se vrati na pistu iako je pre toga govorila da ne žuri sa povratkom na posao. Svoje telo izložila je neljudskim naporima i treninzima koje bi jedva izdržali i profesionalci. 

Adrijana Lima se vraća sa treninga.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

No, iako je poprilično smršala, njeno lice ostajalo je isto. Problem je bilo i to što je Adrijana sebe predstavljala na Instagramu na jedan način, dok je uživo bila potpuno drugačija priča.

Tako bi u istom danu od pojavljivanja na nekom događaju, pa do objave fotke ne mrežama "smršala" bar 5 kilograma, što nije promaklo njenim pratiocima. 

Adrijana Lima ne izgleda isto kao na Instagramu.
Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia 

Ista priča je bila i sada. Iako se nedavno pojavila u fantastičnom izdanju na Nedelji mode, novi storiji samo su pokazali da je sve vešta manipulacija stilista, šminkera i naravno, filtera i obrade fotke.

Adrijana Lima na Nedelji mode.
Andrea Raffin / INSTAR Images / Profimedia 

Bez šminke priča je bila potpuno drugačija, a iako su njene poslednje objave bile veoma mutne, sve sa čim je preterivala ipak se videlo. 

Adrijana Lima bez šminke.
instagram/adrianalima 

Mnogi su mišljenja da joj intervencije nisu potrebne, drugi su je čak poredili sa Evanđelistom koja je napravila problem nakon što je otišla na tretman za ulepšavanje koji zamrzava salo, da bi potom došlo do alergijske reakcije, a "višak" koji je bio neznatan se tri puta uvećao. 

Adrijana Lima sa prijateljima, bez šminke.
instagram/adrianalima 

Limin lik opisivali su kao "podbuo", "deformisan", "drugačiji"... a da li ljudi ipak preteruju, ili je zaista manekenka preterala procenite sami, a u nastavku pogledajte i kako je nekada izgledala.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!