Mesecima ne prestaju da se "lome koplja" oko izgleda Adrijane Lime koja je odlučila da se vrati modelingu. Dok joj jedni aplaudiraju, drugi je žestoko kritikuju, ali ne zbog toga što nije skinula kilograme nakon treće trudnoće, već jer ne prestaje, kako se tvrdi, sa filerima, zbog čega se njeno lice iskrivilo. 

Adrijani se lice izmenilo.
FRANCK FIFE / AFP / Profimedia 

Takođe su joj zamerali što telo izlaže ogromnom stresu trudeći se da skine desetine kilograma za veoma kratak vremenski period, za šta se smatra da je loš primer majkama kojima se nabija pritisak da ekspresno moraju da vrate staru liniju nakon porođaja.

Adrijana Lima na silu pokušava da smrša.
Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Problem je u tome što je Adrijana dugo govorila da ne žuri sa mršavljenjem, te da uživa u tome što je ponovo postala mama u četrdesetim, a onda je ispalo "puj pike ne važi"

Adrijana Lima ne izgleda isto kao na fotografijama.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Još jedna stvar koju joj zameraju je i preterano korišćenje Fotošopa i drugih aplikacija, zbog čega ne izgleda kao ista osoba na Instagramu i paparaco fotkama

Upravo tema Fotošopa i filera je ponovo pokrenuta nakon što je objavila fotografije nakon posete Universal Studios Hollywood-a. 

Manekenka je pozirala sa "zombijima" i svojim ćerkama, i očigledno se dobro zabavljala, ali to nije sprečilo ljude da zumiraju njene fotografije i porede sa onim kako je izgledala nekad. 

Adrijanino lice kao da se menja od nedelje do nedelje, ali ne smemo zaboraviti da u tome umnogome pomažu ali i odmažu frizura i šminka.

Ipak, činjenica je da, ma koliko da joj je genetika naklonjena i ma koliko da koristi skupe preparate, jer tvrdi da ništa od filera ni botoksa nije radila, nema šanse da sa 42 godine nema ama baš ijednu boru. 

Adrijana Lima navodno ništa nije radila na licu.
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

Ipak, kadrovi izbliza potvrđuju da nije baš sve onako kako želi da predstavi. 

Adrijana Lima izbliza izgleda drugačije.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Adrijana je oduvek imala izražene jagodice i obraze, no čini se da su određeni delovi njenog lica sada mnogo više naglašeni, a brojni stručnjaci i estetski hirurzi javno su istupili i komentarisali eventualne korekcije koje su, kako tvrde "pametno odrađene". 

Ipak, jasno je da Adrijana verovatno nikada neće priznati da li je nešto radila ili ne, te pogledajte neke od fotografija iz njene najranije mladosti i sa početka karijere i procenite i sami ko tu govori istinu.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!