Slavna manekenka Adrijana Lima konačno se pojavila u javnosti nakon tri meseca pauze. Čuvena lepotica uslikana je sa suprugom Andreom Lemersom, a prvo što su mnogi primetili bila je njena znatno mršavija figura i ravan stomak. 

Lima je, baš kao što se i predpostavilo, izgubila ogroman broj kilograma, i neverovatno je koliko je promenila telo za samo par meseci. U isti mah, primetno je i da joj lice konačno izgleda svežije, kao i da više liči na staru sebe, pre preteranih filera koje je navodno koristila.

Adrijana Lima je prestala da koristi filere.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Manekenka nije bila oduševljena što vidi paparace, te se trudila da ih brzo nestane iz vida, a od trenutka kada su fotografije završile na mrežama, mnogi su komentarisali njenu neverovatnu transformaciju

Adrijana Lima je drastično smršala.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ona je odnedavno ponovo aktivna i na Instagramu, iako ne deli svoje slike, što ne čudi ako se uzme u obzir poslednje dešavanje na kojem je bila, i skandalozne fotografije sa istog. 

Podsetimo, problem je nastao kada su se na mrežama pojavile neobrađene fotografije njenog lica.

Ovo je fotografija koju je ona objavila na Instagramu: 

Adrijana Lima na Instagramu.
instagram/adrianalima 

A ovako je zapravo izgledala:

Adrijana Lima filterima krije filere i botoks.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Najgore od svega je bilo i to što je Lima i sama priznala da sebe nije prepoznala na fotografijama. 

"Bila sam u fazonu 'to nisam ja'", prisetila se tada manekenka. "Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim takvom. Još uvek ne vidim sebe tako... možete sebe videti drugačije."

Adrijana Lima je priznala da sebe nije prepoznala na fotografijama.
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

"Međutim, nisam se uvredila ili bilo šta drugo – smejala sam se", nastavila je. "Poenta je da nemam 16 godina. Počela sam da se bavim modelingom sa 16 godina, ali nikada više neću imati 16. Imam 42 godine i najsrećnija sam nego što sam ikada bila; najsrećnija sam sa samom sobom. Prihvatam svoje godine i neću se menjati ni za koga."

Pročitajte još: DA JE NIJE SRBIN ZAVEO, NAJLEPŠA DEVICA BI SADA BILA ČASNA SESTRA: Bibiliju je nosila svuda, ali lik anđela više nema

Adrijana Lima sa viškom nakon drugog porođaja.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, njeno opravdanje ponovo je naišlo na kritike. "Niko te ne napada zbog godina, već jer jedno predstavljaš na mrežama, a drugo je uživo", "Lepo je rekla, ne vidi sebe takvu. Logično, jer ne prestaješ da objavljuješ samo fotošopirane slike", "Paparaci nisu hteli da joj obrade fotografije i onda "ovo nisam ja", jesi Lima, jesi", "Ti si jedna od najlepših žena sveta, i tačno je da ne treba da se menjaš zbog ikoga, ali ti to sama radiš. Ne teramo te mi da fotošopiraš slike, već ti to činiš, a onda se buniš kad kažemo da ne izgledaš isto", "Ako nećeš ponovo da imaš 16, zašto se tako predstavljaš!", pisali su ljudi besno tada.

I, istini za volju, nisu bili daleko od istine. Jer, ako neko želi da ga svet prihvati sa 42, onda ne menja svoje lice do neprepoznatljivosti filterima i Fotošopom.

Nakon skandala, Lima je nestala, a dugo se šuškalo da vredno radi na svom "povratku" u pravom smislu te reči. Sudeći po novim fotografijama, Lima je zaista uradila ono što se i mislilo, a ostaje da sačekamo neki veći događaj gde ćemo je zaista videti u punom sjaju.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati: