Lepa Elizabeta Kanalis široj javnosti je postala poznata još 2009. kada se saznalo da je počela da izlazi sa tada čuvenim holivudskim neženjom Džordžom Klunijem. Par je navodno bio i veren u jednom trenutku, a glumac je konačno bio ubeđen da je pronašao onu pravu. Međutim, sudbina je imala drugačije planove.

Umesto venčanja, usledio je raskid, a za sve je bio kriv jedan Srbin koji je, barem se tako pisalo, umešao prste. Naime, lepa Elizabeta nije mogla da odoli šarmu poslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića

Iako se o njihovoj romansi uveliko pisalo nakon njenog raskida, pojedini izvori su tvrdili da se par viđao i tokom njene veze sa glumcem, što je navodno jako ražestilo Klunija koji nakon svega nije mogao da vidi Elizabetu ni na fotografiji, a ništa drugačije nije važilo ni za Jarića koji mu je bio navodno na "crnoj listi". 

Elizabeta Kanalis bila je verena za Džordža Klunija.
Shutterstock 

Ipak, lepa Italijanka nije dugo ostala u odnosu sa srpskim košarkašem, te je njihova romansa brzo okončana. Jarić je kasnije pronašao ljubav sa Adrijanom Limom, Kluni se skrasio kraj lepe Amal Alamudin, a zanosna Elizabeta nastavila je da traži svoju sreću. 

Tako je ljubila profesionalnog fudbalera Kristijana Vierija, producenta Gabrijela Mućina, trkača Valentina Rosija, još jednog fudbalera Leonarda da Silvu, DJ-a i producenta Brenta Bolthausa, glumca Mehkada Bruksa, tv zvezdu Stivija Oa, a onda je u njen život ušao hirurg Brajan Peri.

Elizabeta Kanalis bila je u vezi sa brojnim muškarcima.
Portofino / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia 

Venčali su se 2014. godine, i to samo dve nedelje pre nego što se Džordž Kluni oženio sa Amal. Sa njim je dobila i ćerku, a iako se činilo da je slavna lepotica konačno našla svoju sreću, sredinom prošle godine otkriveno je da se razvode. 

"Mi smo rastavljeni, ali još nismo zakonski razvedeni. Ako pogledam unazad, kad sam se udala, nisam očekivala da će stvari ovako ići. Ali s godinama sam shvatila da se se stalno menjamo i da se odnos neizbežno može promeniti. Možete da se suočitte sa odvajanjem na traumatičan način ili da se pogledate u očipokušavajući da razumete jedno drugo. Brajan i ja smo deo ove druge grupe", rekla je nedavno Kanalis.

Pročiajte još: SLAVNI SRBIN LJUBIO JE SAMO LEPOTICE, A NAJLEPŠU JE VARAO Bivšoj je uzeo nevinost a Džordžu Kluniju je "skinuo" verenicu

Međutim, iako se nije zvanično razvela, to nije sprečilo Kanalis da nađe novog dečka brzinom svetlosti. 

Ona je uslikana pre nekoliko dana u Majamiju sa novim partnerom, 5 godina mlađim gruzijskim sportistom, a glumica nije imala problem da pred paparacima prošeta i u toplesu, pokazujući svoje izvajano telo. 

Elizabeta Kanalis kraj bazena.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na radoznale poglede se nije obazirala, a čini se da njenom partneru njeno golišavo izdanje ni najmanje nije smetalo. Ostaje samo da vidimo da će ova veza potrajati ili ne, a u nastavku pogledajte još fotografija ove zanosne lepotice.

Instagram Lepa Italijanka nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Marko Jarić rešava partije basketa instagram/slavo_3

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!