Italijanska glumica Elizabeta Kanalis nekada je ljubila napoželjnijeg neženju na svetu, svog kolegu Džordža Klunija sa kojim je dve godine bila u vezi.

Od veze sa Klunijem ne prestaje da privlači pažnju prisutnih, a tako je i pre nekoliko dana bilo kada se pojavila na peščano beloj plaži sa fotografom.

Za zanosnom brinetom nema ko se nije barem jednom okrenuo, a jedna scena paparacima naročito nije promakla. 

Prvo je pozirala u dugoj crnoj haljini, zatim se presvukla u kratku belo plavu, a svima je zapala za oko scena kada se Elizabeta presvlačila, što ni paparaci nisu izostavili.

Elizabeta Kanalis pozirala je u haljinama na plaži sa fotografom.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je tada bila okrenula leđima objektivima, a u prvom planu je bila njena zadnjica i crni jednodelni kupaći.

Podsetimo, pre nego što ga je "ugrabila" sadašnja supruga Amal, Džordž Kluni je bio u vezi sa ovom italijanskom lepoticom, sa kojom je raskinuo 2011. godine.

Ona mu je bila pratnja na Filmskom festivalu u Veneciji, a ljudi su ih često vidjali u vožnji motorom zajedno sa porodičnim prijateljima Rendijem Gerberom i Sindi Kroford.

Elizabeta Kanalis i Džordž Kluni bili su u vezi dve godine.
KIK RAFFIN / The Photo One / Profimedia 

I nakon raskida Elizabeta Kanalis imala je samo reči hvale za svog bivšeg dečka, a o njihovoj je vezi progovorila i u knjizi "Questo Amore", koju je napisao italijanski novinar Bruno Vespa.

Elizabeta je svetsku javnost privukla svojom vezom sa Džordžom Klunijem, sa kojim je bila od 2009. do 2011. godine. Glumica se 2014. godine se udala za Brajana Perija hirurga, dve nedelje pre nego što se Džordž Kluni oženio sa Amal. Ona sada uživa u porodičnom životu, u braku u kom je dobila ćerkicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!