Džordž Kluni danas živi život iz snova.

Iako ga je godinama "tukao" glas da će ostati večiti neženja, njegovo srce uspela je da ukrade lepa advokatica i borkinja za ljudska prava Amal Kluni. 

Glumac je u više navrata isticao koliko mu je život sada kompletan, ali i da nije sanjao da će mu se ovako nešto ikada desiti.  

Naime, on je dugo verovao u suprotno i ne želeći da "stane na ludi kamen", a u nedavno emitovanoj epizodi podkasta "WTF" s Markom Maronom otvorio je dušu upravo na tu temu, opisujući Amal kao najlepšu i najpametniju ženu koju je ikad upoznao.

dzordz kluni
Shutterstock 

- Slušajte, ja uopšte nisam hteo da se ženim. Nisam hteo decu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog starta. I odmah sam znao, čim sam je upoznao, da više nikad ništa neće biti isto - rekao je on voditelju.

- Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentovanih žena, ali tek nekad vam se desi tako neko ko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona oseća isto, kada sam ja u pitanju - dodao je.

dzordz i amal kluni
Cat Morley / Avalon / Profimedia 

Podsetimo, Amal i Džordž su se venčali 2014, posle nepunih godinu dana zabavljanja. Do same veridbe, o braku nisu ni razgovarali. Porodicu su, međutim, već planirali, razgovarali o tome, posebno posle posete prijateljima čije je dete, prema rečima glumca, bilo "nemoguće".

dzordz i amal kluni
Shutterstock 

Kako je rekao tada, pogledali su se i prokomentarisali da su "neverovatno srećni, ali da je lepo tu sreću i podeliti sa nekim". Nije bio siguran u taj potez ali je znao da treba da joj veruje.

- Šokira me to koliko sam srećan. Čudno je to reći, da... - zaključio je Kluni, sada i ponosni otac dvoje dece.