Iako popularni par Džordž i Amal Kluni silno žele svoju privatnost da sačuvaju samo za sebe, interesovanje za njihov odnos ne jenjava. Mesecima se pisalo o navodnim turbulencijama i bračnim trzavicama između njih, a potom je glumac stavio tačku na ove spekulacije.

U intervjuu za „Gq“, Džordž Kluni ispričao je da bi za suprugu dao život.

„Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dete uneredilo ili počelo da plače, pobegao glavom bez obzira. Odjednom sam postao potpuno drugačiji tip, onaj sa decom. Ceo život bio sam uveren da se neću oženiti, da neću imati decu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen. Da mi je život zapravo isprazan, nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promenilo i sebi sam priznao kako sam zaista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od vlastitog, a onda dodajte još dva mala bića koja bi trebalo nahraniti...“, rekao je glumac.

Kako se pisanje u medijima o ovom paru nijedne sekunde nije smanjilo, Džordž je u intervjuu za „E!News“ otkrio da ima jednu ideju.

„Imam novu ideju, a to je „E!“. Mislim da bi se sada savršeno uklopilo da budete „U korak s Klunijevima“, rekao je kroz osmeh holivudski šarmer, dok je voditeljka poručila da je „E!“ spreman na takvu saradnju.

Naravno, kao i svaka odluka svetski poznatih ličnosti, i ova je ostala pod znakom pitanja. Dok jedni komentarišu da je ovo marketinški trik kako bi u javnosti sačuvali sliku skladnog braka, ima i onih koji smatraju da Klunijevi zbog pandemije imaju probleme sa finansijama.