Amal Kluni titulu modne kraljice nije dobila tek tako.

O njenim poslovnim izdanjima pričalo se i pre nego što je oficijelno postala "gospođa Kluni", a do sada nije imala nikakvih većih kikseva i promašaja.

Zna šta joj stoji, neguje poslovni stil, i nikada je nećete videti u izdanjima koja su neprimerena ili deluju "jeftino".

Nedavno se nakon dužeg perioda pojavila na crvenom tepihu sa svojim suprugom, gde je sve očarala bajkovitom belom toaletom. Dobar stil demonstrirala je odmah nakon par dana kada su je paparaci uslikali na ulicama Vasingtona, na putu do kancelarije.

amal kluni poslovno izdanje
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Bež haljinu do kolena iskombinovala je nude salonkama koje su njene duge noge činile još dužim i vitkijim, kao i bež torbom, a naizgled monotono izdanje "razbila je" kariranim žutim kaputom koji je celom izdanju dao potpuno drugačiji ton.


Amal je nosila svoju prepoznatljivu frizuru - krupne talase i minimalističku šminku, a baš zahvaljujući žutom kaputu delovala je sveže i odmorno.

Mnogi su mišljenja da je polsovni stil dosadan te da ne dozvoljava kreativnost, ali je lepa Amal još jedno dokazala da je ključ u detaljima.

amal kluni u zutom kaputu
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Zato je i nosi titulu žene od stila, a još neka njena izdanja, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Shutterstock Amal Kluni u poslednje vreme izgleda bolje nego ikad.