Ovog petka pojavila se vest da je supruga glumca Džordža Klunija, Amal Kluni trudna. Šuškanja su poslednjih dana sve veća s obzirom na to da se lepa advokatica retko kada pojavljuje u javnosti.

Kada su ju vredni paparaci uslikali u Italiji, Amal je nosila široku haljinu koja nije naglašavala trudnički trbuščić pa obožavaoci komentarišu kako par vešto skriva lepu vest.

S obzirom na to da je reč o ozbiljnim nagađanjima, bilo je pitanje vremena kada će se neko od njih oglasiti.

amal i dzorz kluni
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Potparol para je za E!News rekao da spomenute tvrdnje nisu istinite. Sve to što je navedeno kao sumnjičavo je zapravo običan porodični odmor.

Naime, par uživa u letu sa svojim četverogodišnjim blizancima Elom i Aleksandrom. Štaviše, deca su poslednjih dana u središtu pažnje jer su u Italiji, u blizini jezera Komo, proslavili svoj veliki četvrti rođendan.

Inače, ovo nije prvi put da se šuška o njenoj trudnoći. Uz to, poslednjih meseci se puno pisalo o njihovom braku - tačnije problemima u braku.

Izgleda da ako pitate njih, nikada im nije bilo lepše jer ova četveročlana porodica uživa u svakom slobodnom trenutku, kakvih je u poslednjih godinu dana bilo puno više nego inače.

amal i dzordz kluni
Shutterstock 

"Džordž uživa u svakom trenutku provedenom s decom i višak vremena koji je proveo s njima tokom pandemije naterao ga je da ozbiljno poželi da bude tata s punim "radnim vremenom", rekao je izvor blizak glumcu.

Opisao je kako je Džordž između dve ili tri serije prljavih sudova i garderobe koje bi svakodnevno stavljao na pranje imao vremena da razmisli i shvatiti da želi biti tata koji će uvek biti na raspolaganju deci.