Jedan od sigurno najintrigantnijih holivudskih brakova jeste brak glumca Džordža Klunijai advokatice za ljudska prava Amal Kluni.

Džordž Kluni-Amal Kluni-razvod
Shutterstock 

Par koji svoju privatnost i porodični život čuva daleko od očiju javnosti često je na meti stranih medija koji gotovo na dnevnom nivou iznose nove informacije o navodnim bračnim problemima i mogućem razvodu.

Prema najnovijim informacijama, izvor blizak advokatici otkrio je kako je gospođa Kluni nezadovoljna bračnim životom, zbog čega sve češće utehu traži u alkoholu, a odnedavno i u drugim muškarcima.

Naime, Amal je nedavno spletom okolnosti upoznala miljenika Holivuda Kijanu Rivsa, a prijateljicama je otkrila kako je ostala oduševljena ovim glumcem.

"Osvojio je ne samo izgledom zavodnika koji ne mari za konvencije, već i zbog svoje velike humanosti. Dugo su razgovarali, a Amal se sa tog susreta kući vratila puna utisaka. Zapravo, bila je u oblacima i stalno je ponavljala da se nada da je ostavila dobar utisak na Rivsa", rekla je dobro upućena prijateljica za američke medije. 

Džordž Kluni-Amal Kluni-razvod
Shutterstock