Glumac Džordž Kluni (60) pojavio se na filmskom festivalu u Londonu u pratnji 17 godina mlađe supruge Amal, koja je svojim izdanjem zasenila sve prisutne.

Prekrasna advokatica za ljudska prava zablistala je u glamouroznoj beloj haljini s dugačkim šlepom, zbog kojeg se na crvenom tepihu našla u malim problemima i zamalo pala, ali Džordž je nije ispuštao iz ruke.

Nekad najpoželjniji neženja suprugu je celo vreme gledao s divljenjem i očito je da je u nju još zaljubljen kao i prvog dana, a nije mu smetalo ni što je ukrala svu pažnju, iako je on trebao da bude glavna zvezda večeri, jer je na festivalu predstavio svoj novi film "The Tender Bar".

dzordz kluni
Cat Morley / Avalon / Profimedia 

A dok ju je Džordž gutao očima, ostali su se fokusirali na njen stomak jer su se ovo leto pojavile glasine o tome da je ponovo trudna i da opet čeka blizance.

"Šuška se da će ponovo dobiti blizance. Amal je navodno trudna već više od tri meseca, uskoro će biti jasno da više trudnoću ne može da krije", rekao je za OK izvor blizak paru krajem jula.

Srećni par je vesti već navodno podelio sa svojim prijateljima i novosti su proslavili uz intimnu večeru s najužim krugom.

dzors i amal kluni
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, ispod uske bele haljine nije se video trudnički stomak, ali Amal je pažljivo odabrala model s naborima u struku, koji je možda i posulužio da se on sakrije.

Podsetimo, njih dvoje su se verili 2014., a iste su godine su i otišli pred oltar. Par je 2017. godine dobio blizance Elu i Aleksandra, koje skrivaju od javnosti, a i generalno se trude da svoj privatni život zadrže za sebe.

Pre nego što je upoznao Amal, Kluni je dugo godina bio zakleti neženja, a povezivali su ga s brojnim lepoticama, od Rene Zelveger pa sve do Elizabete Kanalis.

dzordz i amal kluni
Shutterstock