Iza zasenjujućeg izgleda holivudskih zvezda najčešće stoje čitavi odredi ljudi zaduženih da održavaju njihovu lepotu. Međutim, sa Džordžom Klunijem stvari stoje sasvim suprotno. On nema čak ni svog omiljenog frizera, pošto šišanje obavlja svojeručno.

Kod muškaraca koji imaju gustu, četkastu kosu frizer vrlo često nema previše posla. Uglavnom mu je potrebna mašinica za šišanje sa dva ili tri češlja različitih dužina i posao može da bude savršeno obavljen. Ipak, ova akcija kod kuće nije baš toliko brza i jednostavna, s obzirom na gomilu razbacanih dlačica koje se, uprkos usisavanju i brisanju, danima raznose po kući. Ali, Kluni je pronašao rešenje. Na internetu je pronašao aparat za šišanje koji je, zapravo, izmislio jedan stolar, koji je svakoga dana nakon posla morao da ukloni piljevinu iz svoje kose. Zato je smislio usisivač male snage, dovoljno jak da izvuče opiljke drveta, a dovoljno slab da ne ošteti kožu glave i koren kose. Sledeći put kad se šišao, shvatio je da će imati mnogo manje posla ukoliko iskombinuje klasičnu mašinicu i ovaj usisivač, a onda je to sklopio u jedan uređaj. 

"Moja kosa je inače kao slama, pa je jako zgodna za šišanje. Ovako, kad ne moram da čistim dlačice, za ovaj proces mi treba doslovce dva minuta," objasnio je Kluni, koji je ovaj aparat uspeo da pronađe na internetu za 140 dolara.