Džordž Kluni, američki glumac, reditelj, producent i scenarista, od početka svoje karijere važi za jednog od najvećih zavodnika! Od 2014. godine u braku je sa Amal Alamudin, sada već svima poznatu kao Amal Kluni.

Međutim malo ko zna da je Džordž pre braka sa Amal, bio u braku sa Talijom Balsam. Taj brak je trajao od 1989. do 1993. godine. Venčali su se u Las Vegasu, a Talija je kasnije rekla da se pokajala što se udala za Klunija.

Od 1998. je u braku sa glumcem Džonom Slaterijem. Glumica već više od 20 godina nosi etiketu bivše žene najtraženijeg čoveka Holivuda Džordža Klunija, iako se ponovo udala 1998, takođe za poznatog glumca, ali breme bivše Klunijeve žene očigledno ne može da skine sa svojih leđa.

talija balsam sa suprugom
Shutterstock 

Talija je rođena u porodici sa dugogodišnjom glumačkom tradicijom. Njen otac je bio glumac Martin Balsam, dobitnik "Tonija" i "Oskara". Među brojnim popularnim filmovima u kojima je glumio nalaze se kultni "Psiho" Alfreda Hičkoka, "Doručak kod Tifanija" i "Svi predsednikovi ljudi".

Kao mlada glumica, Talija je dobila ulogu u kultnom sitkomu iz sedamdesetih godina "Srećni dani", a gostovala je i u hit serijama poput "Dalas" i "Magnum, P.I.".

Fanovi će Taliju, ipak, najbolje pamtiti po ulogama u serijama i filmovima "Bez traga", "Ludaci" i "Domovina", dok u svom najnovijem glumačkom projektu tumači drugaricu Sare Džesike Parker u "Razvodu".

talija baslam
Shutterstock 

Godine 1989. Talija je upoznala privlačnog glumca Džordža Klunija, a nakon zabavljanja od samo nekoliko meseci, par se venčao u Las Vegasu. Iznenadni brak je doveo do jednako iznenadnog razvoda, a do 1993. godine sve je već bilo okončano.

"Definitivno nisam bio neko ko je u tom trenutku bio spreman da bude oženjen. Jednostavno ne osećam da sam dao Taliju poštenu šansu", priznao je Kluni mnogo godina kasnije.

dzordz kluni
Shutterstock 

Dok je ona kasnije postao najpoželjniji holivudski neženja, Talija je upoznala još jednog zgodnog glumca, Džona Slaterija. Par se venčao 1998. godine i dobio sina Henrija 1999. godine.

Ovaj bračni par je čak glumio zajedno u popularnom televizijskom ostvarenju "Mad Men". Džon je igrao Rodžera Sterlinga, koji vodi reklamnu kompaniju i vara svoju ženu sa sekretaricom - što je daleko od njegovog stvarnog života.

Međutim, iako je Kluni decenijama pričao o svom kratkom braku sa Talijom i zaklinjao se da se nikada više neće oženiti, na kraju nije mogao da odoli prelepoj Amal, koja je uspela da ukroti njegovo srce i veže ga za sebe 20 godina nakon prvog neuspelog pokušaja uplovljavanja u bračnu luku.

Njih dvoje su 2017. godine postali roditelji blizanaca, a nedavno je počelo da se šuška da je zanosna Amal, koja važi za ikonu stilaponovo u drugom stanju.

dzordz i amal kluni
Cat Morley / Avalon / Profimedia