Slavni glumac Džordž Kluni u srećnom je braku sa Amal, koju često opisuje kao "najlepšu i najpametniju ženu koju je ikada upoznao".

Nedavno je otkrio da nikada nije planirao da se ženi.

- Slušajte, ja uopšte nisam hteo da se ženim. Nisam hteo decu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog starta. I odmah sam znao, čim sam je upoznao, da više nikad ništa neće biti isto - rekao je on voditelju.

Džordž Kluni je odbio reklamu za koju bi dobio 35 miliona dolara jer ga je supruga savetovala da tako treba da postupi.
Shutterstock 

- Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentovanih žena, ali tek nekad vam se desi tako neko ko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona oseća isto, kada sam ja u pitanju - dodao je.

Ovoga puta, Kluni je otkrio medijima kako je jednom prilikom odbio čitavo bogatstvo, kao i da je takvu odluku doneo nakon što mu je supruga uputila nekoliko sugestija.

Glumac je trebalo da se pojavi u reklami za jednu eminentnu avio-kompaniju, ali je njegova supruga smatrala da to nije dobar potez jer je reklama vezana za "sumnjivu zemlju".

Amal Kluni je advokatica, zbog čega je Džordž Kluni rado posluša kada su u pitanju odluke od javnog značaja.
Cat Morley / Avalon / Profimedia 

S obzirom na to da je ona uvažena advokatica, Kluni je neretko posluša kada su u pitanju odluke od javnog značaja.

Kako je objasnio za list "The Guardian", glumac je time odbio 35 miliona dolara.

- Da, ponudili su mi 35 miliona dolara za jedan dan snimanja. U pitanju je bila reklama za avio-kompaniju, ali kad sam popričao sa Amal o tome, rekla mi je da nije vredna mog vremena.

Džordž Kluni često ističe koliko mu supruga Amal znači.
Shuterstock 

Vezana je za jednu izuzetno sumnjivu zemlju, pa sam i sam pomislio: "Dobro, ako na bilo koji način utiče na moj miran san, stvarno mi ne treba" - otkrio je i iznenadio publiku.

Podsetimo, tokom nedavnog gostovanja podkastu WTF sa Markom Maronom, glumac je, između ostalog, govorio o ljubavi sa Amal, ali i braku koji nije planirao.

- Bili smo oko godinu dana u braku i bili smo na večeri kod prijatelja koji imaju jako glasnu decu. Šetali smo i razgovarali. Amal mi je rekla da smo srećni u životu, ali da bi tu sreću trebalo podeliti još sa nekim.

Džordž i Amal Kluni važe za jedan od najskladnijih parova Holivuda.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

O tome sam razmišljao minut i rekao samo: "Ako si za, možemo da probamo". Bio sam siguran da nikad neću imati decu, bio sam pomiren s tom odlukom - rekao je Kluni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!