Holivudski glumac Džordž Kluni prisetio se nesreće u kojoj je zamalo poginuo, ali i neverovatnoj reakciji prolaznika koja ga i dan danas iznenađuje.

Kluni je u intervjuu za "Sunday Times" otkrio da je završio u bolnici nakon što se automobil zaleteo i udario u njegov motor.

Glumac je u junu 2018. godine snimao film "Catch 22" na Sardiniji, a na putu do seta, udario ga je automobil.

dzordz kluni
Shutterstock 

Prisetio se svojih razmišljanja nakon nesreće, rekavši: "Samo sam čekao da se ugase svetla. Sad sam dobro".

Ipak, Kluni se prisetio i bizarne situacije sa mesta nesreće. Naime, dok je povređen ležao na betonu, ljudi su se okupili oko njega i počeli sa snimanjem i fotografisanjem.

- Ako ste javna osoba, ono što shvatite dok ležite na zemlji i mislite da su to poslednji minuti vašeg života, jeste to da ćete za neke ljude uvek biti zabava za njihov Facebook.

Pozitivan sam lik, ali iz toga sam izvukao zaključak da sam za njih samo zabava. U tom trenutku, imate želju da uhvatite svakog od njih i protresete ga - rekao je glumac.

dzordz kluni
Shutterstock 

Podsetimo, Kluni je nedavno poslao otvoreno pismo medijima koje se tiče njegove, ali i dece ostalih kolega.

- Ja sam javna ličnost i prihvatam da moram da se susrećem sa često nametljivim fotografima, što je deo cene koju moram platiti zbog svog posla.

Ipak, naša deca se nisu obavezala na to. Priroda posla moje supruge je i njeno suočavanje i slanje na suđenje terorističkih skupina, zbog čega preuzimamo sve što možemo kako bismo zaštitili našu porodicu.

dzordz kluni
Shutterstock 

Ne možemo zaštititi našu decu ako novine objavljuju fotografije njihovih lica na naslovnicama.

Nikada nismo prodali fotografije naše dece, nismo na društvenim mrežama, niti bilo gde drugde objavljivali njihove fotografije, jer bismo tako samo ugrozili njihove živote - pisalo je u Klunijevom pismu.